Igåridag

Igår, var till arbetsförmedlingen, hälsa på på dagis, sov en stund, kasta några bollar med puma, sen hem till Eva där Erik var :) åt lite mat somna på soffan en stund sen åkte vi hem till Weine och hälsa på. Vidare till affärn och stor handla, åkte hem så kom Asp. Jag Erik och Asp satt här hemma och drack några groggar till sent på natten och gick och la oss.

Vakna av att mamma ringde hon kom med hemkokt rabarbersaft :) mums. Sov vidare, vakna igen, är kattvakt åt Malins katter så gick och gav dom mat och släppte ut dom och sådär. Städa, baka en äppelpaj, knäpte massa kort på Erik och Asp dom skulle göra en film :P varit på affärn, gjort mat, tillbaks till katterna, stannade där en stund så dom fick bli lite klappade :P Suttit och kollat på tv bara. Och imorgon är det Eriks tur att ta ut tandställningen :D:D:D

Nu ska jag gå och mysa med älskling sen sova, Gonatt!!!!

igåridag

Igår åkte vi (jag coh Erik) till Högbo med John och Alex, badade och det var jätte jätte varmt i vattnet, varmaren i poolerna i Storvik :) Det var skönt. Sen spelade vi minigolf, Erik vann! Åkte hemåt Sandviken och köpte en verona pizza tog med den hem till John och Alex. Slingade hennes hår. Sen åkte vi hem spelade DXball kollade på tv och sov, jag det vanliga :P

Nyss beställde jag en väska ifrån junkyard, det är en blå billabong väska, och om man vänder den utochin så är den gul med blomma på :D Nu ska jag duscha, städa, diska, laga mat och eventuellt göra en äppel paj om jag hinner och orkar. Sen ska jag jobba på Kharma ikväll. Inga nöjen idag , men det gör inget för det är så fult väder endå. Ja just ja också ska jag gå till tvättstugan och mangla mina nya gardiner, också skulle jag vilja gå till öb men det hinner jag nog inte med. Nej nu lär jag lyfta på stjärten och börja. Adjö!


OJoj hur kunde jag glömma i Onsdags klev jag upp åkte direkt till tandläkaren och tog ut tandställningen :D:D sen åkte jag till hunddagis och hjälpte sen jobba jag på Kharma.

RSS 2.0