Lejonbols Yellow Submarine Kino

Jobbat idag som sagt, sen åkte jag och mamma och hämta p-pillerna till Durna åkte och valphandla sen har jag varit hemma och städat hela kvällen. Förstår inte hur jag inte kan vara trött när jag varit vaken sen klockan 5 och inte sovit så många timmar. Är väl för att man håller igång, deckar nog när jag väl lägger mig och ska sova.

Imorgon åker vi iallafall till Uppsala och hämtar Kino. Jag är så lycklig just nu! :D

Skoter

Jag och Erik tog skotern och var ute och åkte till högbo och tillbaka å så där. Blev ute i två och en halv timme. Trodde jag skulle frysa men det var bara tårna som blev lite kall :) Så himla skönt ute nu.

Imorgon ska jag jobba som vanligt sen måste jag åka och hämta p-piller till Durna som hon ska äta innan hon steriliseras? och på lördag eller söndag då hämtar vi valpen :D:D Nu sängen upp klockan 5 imogon bitti. Godnatt

Kino!

Jobbat några timmar idag som vanligt. Ska kanske hem till Sabbe sen och dricka några öl :)
Vill hoppa över helgen och ha vanlig jobbvecka nu då tiden går fort!

2 veckor kvar!

I Torsdags var jag och kolla på valparna så jävla mysiga så jag inte ville gå därifrån och nu längtar jag ännu mer men nu är det bara 2 veckor kvar iallafall och jag har väl väntat i 3-4 månader :P  Men nu är man ännu mer taggad efter jag träffat dom.

Igår var det jobb som vanligt jag öppna så när jag kom hem sov jag från 15-19, sen kom Suzanne, öppna ölen och var meningen att vi skulle gå på kharma men det blev Steeltown, sen eightball men där var det bara en evig väntan på att få åka hem nångång från de tråkiga stället. Jimmy kom iallafall och hämta oss så åkte vi till det nya stället "mitt kök" eller vad det hette och jag beställde en kebabtallrik när jag kom hem insåg jag att det inte var vanlig kebab utan kycklingkebab och det var det godaste vi hade ätit så idag köpte vi det igen och då var det så jävla äckligt. Fast det kan nog ha varit för att man vakna med den där smaken bakis som man är.

Suzanne och jag har legat hemma och bara nördat hela dagen, snake 2, snake 3, space, farmville, bubble shooter och Guitar hero. Typ vad vi har gjort. Sen kom Linda så nu har vi bara snackat skit och druckit öl. Dom gick nyss ner på stan men jag orka inte följa med, men Suzanne kommer väl senare inatt och ska sova :)

Två av alla sötnosar ca 6 veckor gammal :) + Suzanne och Erik


Shulululu lilla lady!

Jobbat 8-17 sen bara varit hemma och slappat framför tvn. Sitter och väntar på Erik som ska komma hem med kebab tallrik till mig :) Imorgon blir det jobb 12-17 bara, skönt! Och på Torsdag ska jag åka och kolla på min Gin? Eller vad ska den heta? Förslag tack!!!!!!!

Helg då man gör helg saker!

Jag är så trött och Erik gick nyss så jag får gå och sova själv. Fast Durna vill nog kramas hoppas jag :)

Iallafall, igår kom Jimmy och Asp hit så då blev det några öl sen ner på Steeltown hände bara samma saker som vanligt, ingenting? :P Vidare till åttan och Taxin hem men dom, som dela på soffan sen.

Och idag kom Anneli och Viktor hit, bjöd dom på mat kolla på film och spela lite gh, man kan väl säga att jag vann :)

Undra om man ska spela lite Assassins creed 2 innan man sover :) Vi får se, Godnatt!

Nokia

Jag har köpt en ny telefon, Asp är nöjd!

04 Januari

Det blev sova över i Lördags bakis dag hos Anneli med Film :) Idag: jobb, valbo köpis lite smått och gott på Ikea en tröja och en sommarjacka? Viktor, Anneli, Erik, Asp å jag på bob i högbo och varmchoklad på mcdonalds :) Upp klockan 5 imorgon och öppna!!! Sova snart.. Godnatt

2010

Igår var det pulka åkning hela kvällen i högbo med tjejer och killar. Idag blir det fest hos Annelie i Gävle :) Ska strax åka. Men först packa väskan för det blir nog sova över, sen äta en el natsho eller vad det heter :) Gott nytt år!

RSS 2.0