VÅÅÅR

Idag vakna jag klockan 9 av att solen sken in mellan springorna. Klev upp och tvätta av mig tog med mig Kino och gick på en 2 timmars promenad i skogen. Jag älskar våren :) Iallafall gick vi till jobbet sen och där var det bara att fortsätta promenera :P Och sen promenera hem. Trots det här så kände jag att jag ville så gärna göra nånting men vad finns det att göra. Jag har iallafall med mig en liten kamrat hem från jobbet men den sover bara så jag har suttit och kollat på O.C. Nu ska Erik och Jimmy komma och hämta mig så ska vi åka till Gouter i Gävle och jag hoppas dom har lax att välja den här gången med. Fy FAAAAAAAAAAAAAAN vad gott!!!!!!! HEJDÅÅÅ

Funäs/tänndalen

Jaha så var man hemma igen. Inget jag glädjs åt även fast vi har haft snöstorm hela tiden vi varit där, hamna på ett vandrarhem med 14 grader i rummet, glömde mina täckbyxor och Eriks mössa. Vi har lyckats fått det till en för jävla bra helg endå. Vi flyttade till Tänndalen till en mysig lägenhet, jag köpte nya täckbyxor och Erik fick låna en mössa av mig. Snöstormen kunde vi faktiskt inte göra nånting åt men den fick vi leva med och det var ju mysigt på sitt sätt. Vi har även kommit på att det är rätt så roligt och Jävligt jobbigt att åka längdskidor. Nu klias det så mycket i mina ögon att jag måste lägga ner det här .

Mer vinter tack

Så Funäs blir det och vi ska bo på ett vandrarhem som heter Grönländaren. Hundar är välkomna så Kino hakar. Drar klockan 7 imorgon bitti så HEJDÅ :D

Funäsdalen 4-ever

Jag tror faktiskt vi tar och drar till fjällen i morgon bitti. Jag, Erik och kanske Kino <3

Jag måste ge det en chans


10 grader idag

Hej hå. Här sitter jag i mitt tillfälliga hem, har stulit en matlåda med köttfärsås i. Hoppas det går bra. Tyvärr kan jag varken fråga om jag får bo här eller äta din mat för du är i ett annat land.

Väntar på att det ska bli klart, alltså spaghettin. Jag är så förbannat hungrig, och jag har så förbannat ont i min panna. Idag har jag jobbat så back to reallity. Det är omöjligt att få vara helt ensam när man måste jobba. Kino är så bra, han är bara tyst men finns där om jag behöver honom, han kan ju känna känslor.

Det var långt till jobbet idag, men faktiskt skönt att gå/cykla dit fast klockan var 5 på morgonen för nu är det ju just ute på morgon, så härligt. På väg hem så stanna jag förbi på ett snabbt besök hos min gamla mormor. Hon blir glad när hon får besök. Jag fick ett par gamla skidor som jag tänkte att jag och Kino skulle ge oss ut på åkern i skoter spåret och han skulle få dra mig. Fast lite senare, vi är båda jätte trötta nu. Lite åker-filosofi. Det blir nog skönt, måste ge mig ut innan det blir mörkt bara. Men vi gick där igår och då var det ljust till ja minst klocka 19 iallafall. 

Nu kokar spaghettin adjö

Hur stavar man till grimas/grimash/grimasch. Är jag nära?

Jag kan inte göra någon grimas som gör att man rynkar eller bara rör pannan för det gör lite för ont.

Idag funderar jag på att göra det rätta eller det fela, fast vilket är rätt och fel?

I really want you

Jag tar och isolerar mig från världen ett tag, på obestämd tid.


AJ

Jag har en bula i pannan. Ni vet snowboarden som sitter på våran vägg, den ramla ner idag och pricka mitt huvud när jag låg i soffan. Jag hade tur, jag hade ju kunnat blivit halshuggen...

Jag luktar gott

Kom precis hem från festen hos Viktor. Det känns ju skit. Upp och jobba imorgon, börjar 6 så man lär väl ta sitt ansvar... Av en slump så skjutsade mamma hem mig. Nu känner jag mig full efter 2 öl för jag är så hungrig, ska ta och värma på lite matlåda sen sova eller kanske ett o.c avsnitt först för att varva ner lite och landa :P Men det positiva är ju att jag kommer inte vara bakfull imorgon som alla andra ;)

Mamsi

Idag efter jobbet drog jag och mamma till Gävle, lämna en bok på bibblan var på Indiska och var på Gouter och åt en himelskt god macka. Jag har kommit på den bästa kombinationen. Parmesana och vitlöksbröd, ost, lax, gurka, tomat, sallad, rödlök och vitlöksdressing. FYFAN VA GOTT DET VAR!!!!!!!!!!!!! Ett måste säger jag bara till er.. Iallafall efter det åkte vi till Valbo och mamma skulle springa i alla affärer tills jag blev helt slut. Och vad galet rolig vi kan vara måste jag säga. Idag har jag fått mig många goda skratt, mami med :D men så kan det gå om man vill handla på mamma avdelningen och big is beutiful avdelningen.

Jag fick iallafall med mig ett par gardiner och två ljuslyktor från indiska.



grönt är skönt

Bra dag!

Idag är en såndär grymt bra dag. Direkt när jag klev utanför dörren idag på väg till jobbet blev jag bara så glad av vädret. Sen har lyckan hållt i sig hela dagen. Kände mig för jävla glad när jag gick hem från jobbet med. Och glädjen tog jag med mig hem och tog in grillen under fläkten för det hade blivit mörkt gjorde marinad slängde fram kycklingfilen från frysen och ställde mig och skala potatis. Det blev alltså marinerad grillad kycklingfile med potatisklyftor och kryddsmör. Har smaskat i oss medans jag berätta för Erik över allt jag var glad för :P sen fick jag för mig att Erik förtjänade massage så fram med massageoljan och nu har jag en glad pojkvän som jag precis tvingat in i duschen för han är svart efter jobbet. Nu ska jag fortsätta vara glad tills jag somnar och ta vara på det bekymmer fria livet.




Upplands väsby

Sitter just nu i Väsby hemma hos Nina, kom hit igår kväll tog med mig öl och vin. Drog i oss lite och gick vidare hem till en Pelle. Några glas för mycket för Nina och jag blev den som fick visa vägen hem. Det var ju meningen att vi skulle ut på Maggoten men det gick ju inte :P Kanske var förväntat också haha. Vaknade 8 imorse av Bella som spelar samma melodi om och om igen på sin grej, och det fortsätter hela dagen, men tur hon är söt :)

Har varit in till centrum och inhandlat en Subway macka, på RIKTIGA subway, inte günter. Och nu ligger Nina i sängen igen för typ 5e gången.. Åker hem med Erik ikväll nångång..

Ett inlägg för den som desperat klickar in och kollar om det kommit något nytt efter veckors tomrum

Visst är jag skit bra på att uppdatera? Har ni tur kanske det kommer ett inlägg inom en vecka eller två. Förutom det här då som det inte kommer stå mycket på. Jag har duschat Kino idag vilket betyder att jag har haft och göra hela dagen och kvällen. Erik har köpt en transporter idag vi åkte i den till högbo och gick en promenad.. Min mus är intryckt och klickar hela tiden, det är skit drygt. Nu ska jag äta natcho chips och doppa i ost sås. Min kost har inte varit bra idag.

Frukost: Ett glas oboy
Lunch: En semla
Middag: Massa muffins
Kvällsmat: Gouter macka
Nattmat: Natcho chips

Ny jacka, ny tröja, ny sjal + massa mer



RSS 2.0