Back to blogg

Jaha igår planterade man blommor och gjorde ett nytt land. Det var mer än vad jag visste att jag kunde. Jag och Malin var på sten jakt där i mellan för att få iordning på landet jag gjorde av "resterna" som blev över efter jag planterat i krukorna eller korgarna som inte alls är krukor bara som jag har gjort till krukor. Sen gödsla jag "gräsmattan" som var en gräsmatta en gång i tiden men nu vet jag inte vad som har hänt.

Idag har jag tänkt slipa altan golvet och sedan olja det. Städa lite och göra snyggt. Sommarn är ju för fan här!!!








Kom nyss hem från jobbet och på vägen hem möttes jag av den här skönheten.



Eurasier, världens vackraste hundras. Efter Akita inu såklart!

Ligg topp 3




Skämtåsido

Hoppas alla förstod, eller hoppas inte. Men i alla fall så var förra inlägget bara en STOR FET REN LÖGN. Vissa förstod andra inte. Det var kul..

På tal om kul så har jag haft helg sen i Torsdags Filip och Fredrik har varit på besök i stan. I Lördags åkte vi till stockholm. Kom hem igår och jag tror min kropp och hjärna fick en chock av att sova inatt för jag är helt slut! Men det var en kul helg i alla fall . Åkt båt, druckit öl och en jävla massa ligg (kommer bilder på liggen).

Snart slutar jag jobbet då ska jag till mamma och hoppas på att få lite käk för våra konton är tomma efter helgen. Sen ska jag ut och övningsköra med henne för nu har jag börjar på körkortet och har 5465 körlektioner i Juni. Så snart så.. Teorin är jag kung på. Pluggar typ flera timmar om dagen. Juli har jag tänkt vara klar. Men det händer bara om jag har flyt med allt. Aja back to work och back to vardagen. HEjdåp

Jag är lucy in the sky jag är högt ovan molnen

Var och hälsade på en vän på sjukhuset här om dagen (nämner inga namn) på vägen ut från sjukhuset fick jag syn på ett öppet förråd. Med piller och dropp och liknande. Äsch tänkte jag och gick vidare tills jag fick min snilleblixt. Vände mig om och såg mig omkring efter personal men det var tomt. Smög mig in i förrådet och drog åt mig så mycket dropp jag kunde pula in under jackan. Min snilleblixt var alltså BEACH 2011. För er som känner mig kanske ni märkt att jag gått upp lite i vikt under vintern. Så nu är det slut på ätandet. För att inte överdriva det hela så har jag precis klickat hem proteinpulver. Man vill ju inte sluta med att se ut som Nicole Richie. Idag är sista dagen jag äter. Tänkte hålla upp 1 månad sen är det Juni och dags för stranden :D Så nu passar jag på med att äta ballerinakladdkaka :D
Jaja nog om det, senare idag ska jag åka och köpa en ny telefon, kan inte gå runt med viktors skrutt längre :P
Nu blir det sova middag. Godnatt!

Sista april

Vaknar jag klockan 9 av att Nina kommer och gormar att nu har festen börjar. Men hon åkte ut lika fort. 12 klev jag upp så blev det grilla. Sen var det hemma fest här jag och Nina åkte till en annan fest men alltså. Lite lamt? Jag åkte hem igen men när jag kom hem var det tomt på folk här. Dom hade åkt till Årsunda på fest så jag åkte efter. Blev kvar där till typ 4 på natten. Jag hade i allafall kul igår :)

Nu har Nina åkt hem till Väsby igen, vi får väl se när det blir nästa gång igen :)


RSS 2.0