Nördig tidsfördrivs lista

Sitter och väntar på att älskade älskade Erik ska komma hem med pizza och öl till mig, medans jag väntar gör jag en lista..

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
ibland men inte stoppa i mun
Titta på dig själv i spegeln: Typ 3 min om dagen

Gnälla:
expert ;)
Skrika: Nej? Eller inte i onödan

Sova:
Jag älskar att sova
Ha ångest:
Nej nej
Skada dig själv med flit: Nej det verkar väl dumt

Ta mediciner du inte borde ta: Nej ännu dummare

Vilja dö: Nej inte det heller

Drömma mardrömmar:
Sällan
Drömma sexdrömmar: Ofta

Ta droger: Nej

Försöka vara annorlunda: Jag är den jag är

Klä dig i svart: Jag har väl svarta kläder men brukar inte klä mig helsvart

Gå till kyrkan: Nej

Gå i skolan: nej

Röka: Ja

Ha sex: Japp
japp japp
Ljuga:
Nej
Hata folk:
Nej
Lita på folk:
Folk? Inte alla men dom jag litar på :P

VEM:
Saknar du:
Blondie
Vill du döda: Jag vill inte döda nån
Rörde dig sist:
Hur rörde? Kino nudda mig sist Erik tafsa på mig sist :P
Vill du slå: Jag slåss nödvändigtvis inte

Kysste dig sist: Erik

Vill du kittla:
Erik kanske
Kramade du sist: Erik igen

Vill du prata med: Vet ejjj

Skrek du på sist: Skrek? Skällde på Kino för en stund sen

Vill du vara som:
Mig själv?
Sårade dig sist: Tror ingen har sårat mig faktiskt

Vill du bli galet full med: Gillar inte att bli galet full men Gabby är kul att vara full med :)

Gjorde dig riktigt glad senast:
Erik när han sa att han skulle komma med pizza och öl
Fick du sms från senast: Suzanne

Ringde dig senast:
Erik
Är vackrast på jorden:
Jag

HAR DU:
För många vänner: Kan man ha förmånga? Iallafall nej

Förföljelsemani: Hahha va nej

Tvångstankar: Haha om jag har
. Men bara knäppa onödiga
Någon annan psykisk sjukdom:
Nepp
Någon fysisk sjukdom: Nej

Någon skada: Nej

Färgat håret:
Förut nu var det många årsen
Brutit några ben: Nepp
Några piercings:
Nej tack
Egen dator:
2 stycken
Bra självförtroende: Bra och bra det är absolut inget fel på det iallafall

Kysst någon:
Japp
Haft sex:
Jaharu
Köpt kondomer:
Japp
Tagit nakenbilder:
Japp
Sagt jag älskar dig till någon idag:
Nej
Bjudit ut någon: vet inte

Varit kär:
Ja
Dumpat någon:
ja kanske de
Stulit någonting: Japp

Tuttat eld på nått: Ja eller små saker inte en hel byggnad

Gjort något olagligt:
Ja

HUR:
Går du: Jag sätter den ena foten framför den andra

Svarar du i telefonen: Beror på vem som ringer så kanske jag svarar

Fördriver du tiden:
Med en lista just nu annars tv spel eller nåt annat kul
Mycket pengar har du:
Haha noll
Tjänar du pengar:
Japp
Ofta diskar du:
Sällan bör ha en diskmaskin
Ofta städar du:
ganska ofta men 5 minuter senare är det lika skitigt
Många stör du dig på: Räknar man sånt? Jag stör mig nog inte på nån

Ofta träffar du din familj:
Olika ibland för sällan

TROR DU:

Att du kommer bli något:
Jag är väl något? Eller? ;( Vad fan säger du?????
På gud:
Nej
På rymdvarelser:
Inte omöjligt
Att folk tycker om dig:
Ja dom som tycker om mig
På ett liv efter detta:
Ne de gör jag nog inte
Att fiskar kan tänka: Beror på vad du menar med fisk

Att du kommer leva länge:
Ja eller lagom


Spöregn

Tjoho kom precis in efter en lång skogspromenad med Kino. Sista biten hem kom regnet och det spö regna verkligen, det var så det rann av mig och jag hade ingen jacka eller nånting. Kino tyckte det var skit kul, jag hade ingenting emot det heller egentligen så vi stannade ute och lekte i vattenpölarna lite eller ja, han gjorde. Nu har vi torkat oss så gott det går. Jag är hungrig.



Malin tjatar att jag ska komma och dricka öl, så vad gör man inte för sina vänner? Ska få i mig lite mat och torka lite mer sen kör vi.

Förövrigt så sitter Beyonce och skriker och gnäller i mina högtalare. Nej nu måste jag lyssna på nåt gladare och bättre...

Öl

Drack öl med Julia och Gabby igår och Ja jag vet att det börjar verka som att jag är alkolist men det är så att det här är sista veckan på min semester och på Måndag börjar jag jobba igen och det är dåligt väder ute så finns inte mycket mer att göra. Och vi hade kul, var på steeltown och kharma, träffa grabbarna grus dessutom.




Idag vakna vi sent, väldigt sent. Viktor sov här. Vi åkte till haha.. Årsunda och åt mat. Varför Årsunda kan man ju undra? Men vi ville prova nånting nytt och det smaka ju bra så :) Sent har jag varit på Kurs med Kino och sen har jag kollat på film med Erik och Viktor, Luftslottet som sprängdes som jag velat se i hundra år. Var dock inte lika bra som dom andra tyckte jag. Men den var bra. Och nu har dom åkt till Bollnäs och är inne och spökar på ett gammalt mentalsjukhus, men sånt tycker jag är ganska tråkigt + att jag är fortfarande så jävla trött av denna mens. Imorgon är det Fredag får se vad den dagen bjuder på. En till öl kanske??

Nu ska jag nog spela NFS en liten stund innan jag går och lägger mig. Så godnatt!!

Du lyssnar och smälter in och du litar inte på någon

Okej såhär är det.. Xboxet hängde sig så därför sitter jag här igen och nu ger jag upp för ikväll. Men jag har kommit långt iallafall.

Nu ska jag berätta om igår som jag knappt kommer ihåg för jag vet inte vad, men nånting har hänt med mitt minne. Jag kommer ihåg att Viktor var  här han och Erik hade varit och köpt cross grejer, men det var ju typ klockan 19? Vad som har hänt före det de minns jag inte. Iallafall Så var vi hemma hos Eriks mamma sen där Eriks tyska moster var och hälsa på. Sen typ klockan 23 åkte vi hem till Jimmy och drack några öl till halv 4 kan inte säga att nånting speciellt hände, jag blev trött och vi ringde efter John som kom och hämta oss, jag klev ur bilen och gick hem men ingen Erik å ingen Jimmy som skulle sova hos oss. Vakna 06.30 av att det bankade på dörren, nyvaken och glad som man är står dom där Jimmy och Erik. Dom var ute på dumheter tydligen, som man kan bli arg över.......

Vakna sent sent idag. Viktor kom och stekte pannkakor medans jag hade hel mys med Erik <3 Sen åkte vi och leta efter gamla militär flygplan i skogen?? Haha det blev misslyckat för dom var tydligen borttagen nu, eller nåt. Som sagt vakna vi sent så inget mer har hänt.

Jag har varit döds trött hela dagen, det är den jävla mensen som tar kål på en. Detta kan inte vara normalt. Jag hatar det. Jag hatar att vara kvinna ibland..... Men men, "bara" ca 30 år kvar av mensen nu. Sen får jag stå ut med klimakteriet, får hoppas jag får det bättre med det men det tror jag inte.. Nu ska jag sluta gnälla. Jag har det bra, tänk på barnen i Afrika som kanske inte änns har ipren när dom har mens.. MENS MENS MENS MENS, till och med ordet låter äckligt. GODNatt.



Du är varken på rätt eller fel sida av lagen

Däcken skriker, adrenalinet pumpar och jag ligger alltid steget före.
Nej då men jag sitter och spelar Need for speed undercover. Börja på det ikväll och tänkte försöka klara ut det till Fredag kväll. Är det något tv spel som är roligt så är det NSF och jag kan inte fatta att jag är bäst på alla NSF spel. Spelar jag med kompisar får jag köra dom banor som dom inte klarar. Kanske ska börja köra på riktigt och se om jag har samma skills där ;P Äsch, här kan man inte sitta nu blir det gasen i botten ;)


Today is the day

Dagens händelser: Varit i valbo och köpt två tavlor och en filt (var där för att köpa en byrå) får inte glömma att vi var där igår också kom hem med tre par jeans (var meningen att vi skulle köpa ny mobil och en hatt) käkat en verona pizza, plockat blåbär, provat nya crossen, lagat mat eller.. stekt köttbullar med andra ord, bakat en blåbärspaj och kollat på film (snabba cash). Bra bra bra. Och det har regnat hela dagen, men det stoppar inte oss The Flund. Nu säger vi snart godnatt och sov gott..

Godnatt och sov gott.

Blueberry

Igår köpte var vi och köpte en cross. Jag vill göra om hemma hos mig. Nu ska jag ut i skogen och plocka blåbär med Kino, men först måste jag köpa ett par stövlar för det är blött och det regnar.


Lissie

Har gått till affären med Love och Kino och köpt flintastek som jag ska grilla strax i min ensamhet. Sen en snabbdusch innan Suzanne kommer och dricker öl. Mamma har varit här och hämtat tillbaks gräsklipparen och jag undrar fortfarande varför? Det finns inget gräs att klippa nu, det har torkat. Får se vad denna kväll har att bjuda på, vad som helst kan hända ;P Kan ju hoppas att det överaskar mig med något kul... Mat var det ja, hejdå!!


Sent en onsdag kväll ||

Några bilder från igår


Waka waka

Trött som jag är lyckades jag hasa mig hem till pappa och hälsa på. Varit och handlat lite och nu ska jag göra mat. Försöker allt vad jag kan med att hålla mig vaken. Men snart så kan man sova. Fast vill ju vänta tills Erik kommer hem typ kl 23 <3


Bjuder på denna bild från idag. När jag kom ut insåg jag att jag hade klätt mig alldeles för varmt.

Sent en Onsdag kväll.

Åå ja idag mår man som man förtjänar. Kom hem igår hm ja.. Typ... 05.30? Känner mig som en zombie idag. Drack öl hemma hos mig igår med Julia, Gabby och Alex. Sen skjutsa Erik ner oss på Steeltown så träffa vi på Frank och Robban där. Gick och efterfesta hos Frank sen vidare hem till John. Jaja vi hade jävligt kul iallafall :)

Jag börjar känna mig pank, men ska försöka hasa iväg till kiosken och köpa cigaretter iallafall. Skulle va as gott med mat också, synd att vi bara äger ketchup och senap och att jag inte orkar gå nånstans. Tänkte säga att nu skulle det vara bra med bil och körkort men vadå, dom tillfällerna man vill ha det då är man inte körduglig. Så vi skuter på det en stund till. HEjdåå

Ketchup och senap

Vem fan äger 4 olika ketchup och 3 olika senap? Jo du, det är jag de. Jag gillar inte enns ketchup.


Skärgård

Jaha så var man hemma igen. Myrbiten och en fruktansvärd jävla solsting har jag fått under resan. Somna bak på båten i stekande sol, sen var hela den dagen förstörd, men jag tog mig upp på benen, peta i mig lite mat och en öl och ett svalkande dopp + att jag har fått en massa jäkla bulor i huvet. Och nu måste jag gå igenom hela Kino och kolla efter fästingar, det kryllade av dom. Och nu kommer det värsta. Erik tappa hela min väska i sjön, mobil, kamera och plånbok. Det ända som gick sönder var mobilen. Så jag är okontaktbar och inte kan jag ringa nån.

Men jag ska absolut inte klaga vi har haft det jätte skönt även om det låter som katastrof. Det har ändå varit mer bra en dåligt :) Brun, röd och ännu blondare är jag nu av solen.

Så tråkigt att inte kunna lägga in bilder, få ta tag i det här nu och fixa nånting.

Ikväll vill jag gå ut å dricka öl eller sommardrinkar. Undra vilken mer som vill det? Synd att plånboken börjar bli tom.. Måste också lösas på något vis.

Städning på G.

Tvättar, dammsuger, skurar, torkar och svetten rinner. Det är så varmt. Men snart så, är vi ute på havet där det fläktar skönt :)


JÄVLAR vad jag hatar att tvätta

Det blev en jätte mysig promenad igår. Gick hemifrån klockan 7 och kom hem 11. Sen var jag och sola med Alex, åå åååå ååå vad smart jag var när svetten rann fyllde jag upp badkaret med kallvatten å hoppa i, sen ut å sola sen i å bada ja ni fattar. Men ack så blött det blev i vardagsrummet när vi sprang fram och tillbaka.
Ja också fyllde ju mammma år så var dit och gratta henne och käka tårta. Sen kom Joel och hämta mig och Erik där så åkte vi och köpte en bil för vanlighetens skull då. Avslutade kvällen med Verona pizza med Joel, Gabby och Erik.

Nu håller jag på tvättar och står i sen tidigt imorse tror inte det är meningen att jag ska tvätta idag, börja med att jag sov över. Hade tvätttid från 7, jag vakna 20 i 8, packa ner lite kläder upptäckte att det fanns en liten liten skvätt tvättmedel bara, det räckte ju till handdukarna, men sen då? Hade ju 4 ton kläder också så var bara att gå till affären och dra ut på tiden lite mer. Och nu, nu håller en av tvättmaskinerna på krånglar, som vanligt den har stått och nött på förtvätt i ja, minst 40 minuter nu. Jag som har bråttom för att allt ska hinna torka innnan tvätttiden är slut. Jadu, jag hatar att tvätta, alla gånger.

Iallafall så ska jag snart åka ner på stan till dagis och kolla om min kamera sladd ligger där och sen måste jag ner på Arken och köpa en flytväst till Kino för imorgon åker vi till Stockholm sen på Lördag morgon ger vi oss ut till havs :)

Tidig morgon..

Godmorgon! 06.00 steg jag upp. Har duschat ut sanden ur öronen från igår. Nu ska jag gå till Hedåsen med Alex, Kino och Bonzo och bada.
Så får det bli när man har en hund som inte kan promenera i 30 grader och sol. Fast vilken hund kan det? Och vilken människa kan det? Vem fan kan det?

Först lite blåbärsfil med blåbär/hallon müsli, det blir en bra start på dagen ;)

Min dag.

Tjulululu lilla lady. Kom precis hem från en kvällspromenad med Alex, Bonzo och Kino. Äntligen kom regnet, fast det varade i typ 2 minuter. Annars idag så kom Viktor och hämtade oss så åkte vi till Hedåsen och bada, det blåste så mycket så sanden piskade en. Men skönt att det blåste när det var 32 grader varmt. Men sen fick vi nog så vi åkte till Högbo och bada istället. Jag lärde mig själv att bli bättre på att simma på rygg. Kommer säkerligen ha träningsvärk imorgon så många vändor som jag simma. Ikväll ska jag försöka somna i tid och se vad dagen har att bjuda på imorgon i otrooooligt härliga sommarvärmen :)

Och ja, min kamera sladd har jag tappat bort så får se om det blir bilder i framtiden iallafall, den ligger väl här nånstans.

Uttråkad så försöker börja skriva blogg.

  • Ger mig på och försöker skriva blogg än en gång.
  • Min Sommar än sålänge, kortfattat
  • Har jag varit i Orsa på dragracing med Malin, Greger, Viktor, Erik, Jimmy och Asp över midsommar helgen.
  • Varit på Åland en helg med Erik, Alex och John.
  • Och sen kommer jag bara ihåg denna vecka då jag mest bara har varit och badat, badat och badat i värmen. Och i Onsdag drack jag öl med Gabby och Viktor, var på Steel med dom två sen gick jag och Viktor på Kharma.
  • I Fredags var jag ut med Suzanne och Viktor på Kharma.
  • I Lördags var jag till Lenas stuga med Erik och Kino. Kino blev jätte sjuk. Var hem till mamma och grilla. Sen var jag bara hemma med sjuka hunden på kvällen medans alla andra gick ut.
  • Söndag fortfarande sjuk men lämnade Kino hos pappa och åkte till Strandbaden med Erik, Asp och Viktor. Sen åkte vi till kungsberg och kolla på grottorna.
  • Idag har jag Suzanne och Viktor varit på strandbaden och badat. Sen åkte vi och hämta Kino, Erik och Love så åkte vi till Svartvikstugan och grilla korv och badade igen men det var inge roligt för det var bara spetsiga stora stenar på botten. Sen skulle vi åka hem det tog säkert 45 minuter när vi skulle prova ta en annan väg så hamna vi ute på ett skidspår åkte runt på det i evigheter innan vi hittade ut. Men tillslut så.
  • Imorgon ska jag ut på storsjön till Lenas stuga.
  • I helgen ska vi kanske ut i skärgården och åka båta å käka ravioli i några dagar :P

 

 

Och en lista, för det har jag aldrig gjort som alla andra bloggare.

 

HAR DU NÅNSIN

Varit kär - Ja
Blivit dissad - Ja säkert
Rymt hemifrån - För länge länge sen
Föreställt dig ditt ragg naken - Ja det tror jag, var så längesen jag hade ett ragg.
Skolkat - Ja
Tänkt på självmord - Nej
Sovit utomhus - Tror inte det, tält?
Gråtit i skolan - Inte vad jag kan komma ihåg
Spytt i skolan - Japp i ettan.
Velat bli modell - Nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Jaa :)
Sett en död människa - Nej
Druckit alkohol - Ja
Ätit sushi - Nej
Varit på scen - Nej
Snattat - Ja
Retats - Varje dag
Blivit nerslagen - Inte direkt nerslagen kanske

DU
Svär - Ganska sällan
Sjunger bra - Tror inte det
Duschar dagligen - Nej det torkar ut huden
Vill gå på högskola/universitet - Helst inte
Vill gifta dig - Vet inte, inget måste.
Tror på dig själv - Ibland
Kommer överens med dina föräldrar - Ja
Gillar åska - Ja det är mysigt
Äger en Ipod - Nej
Ber - Nej
Går till kyrkan - Nejnej
Sover med gosedjur - Nej
För dagbok - Nej skriver blogg nu men vanligtvis inte det heller.
Dansar i regn - Har väl hänt
Sjunger i duschen - Sällan


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade - Erik
Du pratade i telefon med - Erik
Du smsade med - Viktor
Du kramade - Erik nyss
Du skällde på - Erik nyss
Du sportade med - Kino

 

SENAST DU
Skrattade - Nångång idag
Grät - Vet inte
Filmen du såg - En riktigt kass gammal film på tv igår, vet inte vad den hette.
Tuggade tuggummi - Igår, hubba bubba och blåste bubblor.
Drog ett skämt - Kommer inte ihåg men säkerligen igår för det var en skämtsam dag
Sjöng en sång - Idag, några ord på en iallafall


VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster - Gräs och träd
Lyssnar du på musik nu - Ja
Vad har du på dig - Trosor
Vad är det på din musmatta - Har ingen


TROR DU PÅ
Liv på andra planeter - Jag tror inte , men det är absolut inte omöjligt, världen är stor.
Mirakel - Ja min katt är ett mirakel faktiskt.
Magi - Nej
Kärlek vid första ögonkastet - Nja
Gud - Nej inte den guden iallafall
Satan - Nej
Spöken - Nej, men ibland kan man ju fundera
Tomten - Nej :P


RANDOM
Vilket land skulle du vilja besöka - Island stog på listan denna sommar men blev inte av.
Hur många plattor äger du - 3 plattor öl just nu. Menar du skivor så har jag ingen koll.
Hur många kuddar sover du med - En
Dricker du mjölk - Ja
Person du hatar mest - Jag hatar nog inte nån
Tror du gud är en tjej - Tror inte på gud
Vad borde man uppfinna - Uppfinna och uppfinna, "Vätt" borde vara ett ord när man inte vill ha någonting mer att dricka. Som "Mätt"
Är du ett hälsofreak - Nej, men nyttig mat brukar vara godast. Men Veronapizza är ju också gott :)
Om du fick åka till en annan planet, vad skulle du göra - Jag kan faktiskt inte komma på ett svar
Vilket är det värsta vädret - Måste säga att det var idag 30 grader och bara sol, ingen strand, men sen när vi kom till Strandbaden var det jätteskönt.
Lekte du med barbie som liten - Ja
Hur många betyg har du ig i - Jag samlar inte betyg.


RSS 2.0