Livsgnista

Nu var det ett jävla updaterande och ett jävla gnällande. Har ätit en snickers nu så börjar hitta en liten livsgnista. Vet ni vad som tynger mig? Som gör att jag gnäller? Det är att jag vet att ett berg med diska väntar på mig och att jag måste dammsuga, plocka undan och den stackars tomma magen. Nu ska jag diska så kommer allt bli så jävla mycket bättre sen. Just ja inte nog med det så har jag den förbannade mensen också. Så jag kan inte tillfredställas av min pojkvän fullt ut. Det brukar väl göra en lite grinig, eller? ;P


Ett tappert försöka till ett leende. Skoja bilden är inte tagen nu...

Måste man verkligen äta varje dag

När jag "utifall pinka" innan jag skulle gå börja jag fundera på vart mitt bankkort är och kom på att Erik har det.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Måste iallafall gå ut med Kino nu på tom mage. Sen är det bara och vänta och se när Erik har tänkt komma hem. Ingen som vill bli min mathandlare och kock för ja, 10 kr timmen??? Säg bara till, jag är öppen för förslag. Du ska klara av att diska också.


Sovit bort hela dagen - check

Nu är det mörkt. Vaknade när Erik kom hem men han matade inte mig han matade sig själv istället med smaklösa Ikea pizzor sen lära han sticka iväg igen på en gång.. och jag då? jo jag är ju fortfarande hungrig men lite pill med Eriks bankdosa och jag drar iväg och köper en kebab eller nånting. Men jag har ingen lust att gå vill bara dö i soffan idag till desperate housewives som INTE GÅR PÅ TVN IDAG och att någon matar mig med typ chips, dipp, cola, choklad och sånt gott så jag kan bli finnig och fet. Men imorgon vill jag vara snygg igen, eller iallafall till helgen.

Skriver en massa dynga

Och jag är hungrig, som vanligt, och trött, också undrar jag varför i helvete dom har bytt ut desperate housewives mot en skit dålig film ikväll? Det är en väldigt fin dag med jag tror jag ska sova bort resten av den. Jag kan vakna när Erik kommer hem av att han matar mig med någon as god mat.

Min fot sover redan.

En smula trött och massa julpynt

Idag hade jag helst legat kvar i sängen och sovit. Förstog inte riktigt att jag skulle kliva upp när klockan ringde. Men upp kom jag, till slut. Ut kom vi också och inatt har det kommit ytterligare 1 dm snö och jag kan ju bara inte låta bli att genast känna mig lite gladare.

Igår handla vi julpynt för en kanske lite för hög summa. Blev lite förvånad när vi skulle betala men ack så mysigt det blev hemma :) I köket. Har inte orkat komma längre. Får fortsätta idag..
Nu låter det som att jag är någon galen julpyntare (pynterska?) och att det lyser här och där men så är det inte. Det är mer gardiner, mattor och sånt tjafs som vi kostat på. Men vi köpte också en julstjärna och en adventstake..

Måste gå och göra nånting nu, halvsover i stolen och drömmer mig bort om att det är min säng..

pepp

Jag är så hungrig. Finns inget att äta. Borde sova. Erik hämtar på Arlanda, jag får sova själv, som vanligt. Vill gärna spy en skvätt.

coolaste killen


Delar med mig på både facebook och blogg och hoppas på att andra kan få samma spykänsla som jag fick i drömmen

delar med mig va min sjukt äckliga dröm inatt lite kortfattat. Vi hade möss hemma och silverfiskar. silverfiskarna hade dödat och ätit upp mössen så silverfiskarna var gigantiska och jävligt äckliga det fanns små och stora då dom hade förökat sig. jag gav mig in på att försöka dammsuga upp allihopa. Ville spy ett tag där när dom fastna i dammsugan.


Bobban börjar bli galen


slädhund


Kung

Igår vare fest. Jag Malin Carro och Monia drog till kungen och ja, man skulle väl kunna säga att vi var kungarna där.. Hade jäkligt kul iallafall. Efter fest här - Carro + Erik och Love. Till 5 på morgon och jag som hade gått upp 5 dagen före så jag var vaken i 24 timmar. Tur man är ung ;P

Idag har vi varit till Valbo och köpt en dragsele till Kino så nu har vi pulka, skakel och sele så ikväll ska vi ut och dra lite :) Var in på Ikea och handla jul blommor och krukor så har börjar julpyntat lite nu :) Gud vad jag är törstig...

Örebro

Inatt hade det kommit ja minst 1 decimter snö. Puder.. Klockan var ju 05.30 så det var inte plogat nånstanns jag och Kino.. Plumsa kan jag inte säga för snön bara yr när man gick igenom den. Så mysigt. Men ja vi gick igenom snön till jobbet och satte igång att skotta gården. Skit samma slutar klockan 12 då kommer Erik och hämtar mig så åker vi till Örebro och köper den här pulkan med skaklar till


:(

Nu blev man ju lagom besviken. Det ska inte snöa på hela dagen. Men solen lyser och det är fint väder iallafall :)

Senil?

Igår
Tar fram mjölken ur kylskåpet ställer den på diskbänken går tillbaks till kylskåpet och öppnar det och kollar efter mjölken och frågar Erik "men, vart har mjölken tagit vägen?"

Idag
Hade handlat mat och duschkräm och sånt. gick in i köket och packa ur påsen.
ca en timme senare:
Jag : "Erik, varför har du ställt duschkrämen i kylskåpet"
Erik: "jag? nä det måste du har gjort"

duschade för en stund sen, det var jäkligt kallt att ha på sig kylskåpskall duschkräm när man duschar med varmt vatten

idag igen
Till Erik eller nån som lyssnade "men... vad är det här för tröja?...??? (ser ut som ett frågetecken i flera minuter)... ??? Jahaaaaaaa den här, den har jag ett litet svagt minne av, den var ju snygg"

Köpte tröjan för ca en månad sen..


Nice


Vinter

Läste på smhi att det ska snöa från Onsdag - Söndag oavbrutet. Kommer bli en härlig vinter :) Skulle vara skönt om alla andra kunde sluta gnälla nångång. Förstår inte hur man orkar gnälla lika mycket varje år. Vintern försvinner inte för att 50% eller mer av sveriges befolkning gnäller så fort det blir minusgrader eller börjar snöa. Kanske är dags att flytta härifrån istället då.. Jaja jag gillar vinter och sommar. Kan dock hålla med om att vintern är lite lång eller snarare att sommaren är för kort. Sommaren hade kunnat fått tagit en månad av vintern. Då vore allt perfekt. Men nu är det som det är och det kan ingen styra.

Nu ska jag ut i blåsvädret. Det är däremot inte så skönt men bara att bita ihop..

Kino förra vintern


Kärleken i mitt liv

Nu har jag hittat den, jackan för mig.. Synd att den är så asigt jävla svin dyr. Men jag funderar endå stark på att köpa den. Kan inte fatta hur man kan bli SÅ kär i en jacka så jag till och med funderar på det??? Men jag måste ha den... Eri tycker inte att den är snygg. Visst är han skit korkad?

Det är en väst som sitter på jackan som man kan ta av om man vill







Såhär ser den ut utan



Vinterjacka

Sitter och kikar på jackor. Ska köpa en ny när jag får pengar..

Funderar på den här, är den inte snygg så säg :D


MMmmm


SUBSUBSUB

5 slutar jag, då kommer Erik och hämtar mig så åker vi till Gävle och äter på efterlängtade SUBWAY/GOÛTER.. Också ska vi shoppa lite till moiiiii :DDDDDDDDDD Så kommer Joel och Gabby till Sandviken så ska nog hänga med dom ikväll. Blir en bra dag och kväll...

Fattar inte

Förstår mig inte på Erik ibland. Nu skulle jag hämta majonäsen i kylskåpet. Då var burken tom? Varför ställer man in nånting som är tomt i kylskåpet? Inte första gången.. Nu jävlar äre han så bjuder på subbe ikväll :)

Kan bli subway idag

Igår kväll tog jag och Kino en springtur på 1 timme. Måste ju konitionsträna mig till jag börjar på kung fu. När nu det blir av. Men snart iallafall. Idag tror jag att Erik får pengar och då ska han bjuda mig på subway eller ja.. Goûter. JAAAAAAAAAA va gott! Nu ska jag äta strips med majo och kethup. Min och Suzannes egna strips "dressing".. Det ser ju ut som dressing?




Tar ett bad igen

m m m m m m åste bada, så jädra kallt här inne..


Noice

Sitter och lyssnar på gamla bandet Noice..

Spola fram till mitten ungeär

Haha så jävla grymma, gillar outfiten ;) Synd att man inte levde på 80-talet.
Men dom var ju fortfarande känd på 90 talet :)

Systramys

Tja. Sitter på jobbet slutar 17. Ska hem till Sarah och käka och mysa med systrarna klockan 19. Känns segt att gå hem och sen tillbaks. Men måste lämna Kino. Kanske väntar här på att Erik kan komma och hämta honom och går till Sarah sen. Blir nog så. Trökigt att sitta kvar på jobbet. Eller tar nog en promenad tills Erik kommer. Så får det bli. Tur att jag skrev i bloggen så jag kom på allt det där :D

Busigt snömonster

Jaha idag har man jobbat som vanligt. Skönt de när det är såhär fint väder som det varit idag. Erik kom och hämta min när jag sluta kl 13. Åkte till Mias och käka. Sen hade jag inte fått nog av promenader och fint väder så drog med Kino och Malin ut på en långpromenad. Slutade med en 2½ timmers promenad. Därav 2 timmar pulsande i snön. Kino jaga en hare, tror jag. Han försvann där ett tag. När jag kom hem var jag helt isig och så var Kino.

Hällde upp varmt vatten i badkaret, gick till datorn och satte på musik så hör man ett PLUMS innefrån badrummet, springer in och kollar och där står han ismonstret själv och badar i mitt badvatten. Var bara byta sen fick jag ett upptinande bad.

Nu ska jag koka ihop nånting tills Erik kommer hem från jobb. Sen blire Desperate housewives. Sen sängen, fattar inte hur jag  kan ha energi kvar, bör vara död.


Survivor

Fortfarande inte lyckats fått nån att bjuda mig på subway... Men jag och Erik tog våra pantburkar och gick till Ica idag. Trodde jag kunde ta ut 100 kr på konto också men icke så fick handla för mina 19 kr från panten. Det blev några potatisar och en lök. Sen gick vi hemåt och kom på att det går ju inte göra potatismos utan mjölk. Och mjölk hade vi ju inte råd med så har fått låna pengar av mamma så stanna vi på kiosken och köpte mjölk. Så nu har vi fått i oss mat äntligen :P Tur man har en mamma ibland.

Snart kommer Eri hem med en chokladmuffins från mcdonalds till mig. Och ni behöver inte oroa er att vi inte överlever, pengar rullar in om några dar :) Då hoppas jag det blir subway..

Sova snart, ska invänta min muffin först sen upp klockan 5 :/

Wanted

Kollade på Wanted igår så inatt drömde jag att jag var en lönnmördare. Nu är jag så hungrig så skulle lätt kunna döda för en subway macka. Förstår inte varför ingen bara kan bjuda mig på en...

Fattiglappar

Vita bönor i tomatsås med äggnudlar är inte skit gott.


Bästa bloggen, bättren min

http://brunettpewo.blogg.se/

Hårdrock

Igår hade vi hårdrocks fest här hemma. Undra hur glad grannarna blev men vi hade jävligt roligt iallafall. Jag och Malin gick till Kharma sen och där var "bartenderskolan" från tv. Inte för vi bryr oss om dom men iallafall så kom dom och drog i Malin och släpa med henne bakom ett skynke. Jaha täntke jag så kuta jag efter och när jag kom fram står hon och snurrar med en flaska. Hon har blivit slumpmässigt utvald till en "trixa med flaskan - tävling" hon och två till. Tyvärr kom hon 3a men den som kom 1a vann en bartender utbildning. Haha. Hade skit kul i allafall. Idag har jag träningsvärk i nacken efter allt "dansande" eller vad vi ska kalla det.

Vakna 10.00 med bakis damp som jag jämt har så jag måste hitta på nåt direkt.. Ringde till Malin och fråga om vi skulle ut och åka fiddy och det ville hon såklart. Vet inte varför vi jämt ska åka fiddy bakis men iallafall. Släpa fram fiddyn och åkte ut i skogen och sladda runt i snön. Sen när vi kom hem blev jag helt slut. Men nu har jag duschat och försökt vaknat till så nu börjar vi om. Men lite lugnare idag. Malin och Suzanne kommer så det blir väl bara tjej mys. Fast vi är ju rätt vild så får se hur det slutar :) Måste diska och städa nu tjao..


KOnst?????? :P


Subway = Goûter

Ja syn undersökningen gick bra nu ska jag bara skicka in papperat sen är det bara tuta och köra. Efter vi hade varit där så åkte vi och hämta Suzanne m. vänner dom skulle på kryssning så skjutsa dom till bussen i Gävle. Sen gick jag och Erik till Subway fast dom hade bytt namn till Goûter så vi hittade inte på det först innan vi fatta att det var dit vi skulle. Var och kika i lite affärer och så.

Såg på Smhi att det ska regna i morgon och några dagar fram över så nu försvinner nog snön igen :( Lär ta och gå en lång promenad och njuta ikväll medans den ligger kvar. Ska väl inte deppa ihop totalt för det, de kommer väl ny snö snart. Men så drygt med slask....

Var ute och gick nu för en stund sen. Så fick jag sådär jätte kalla tår som man får på vintern. Måste köpa ett par varma inne tofflor och en mjuk och skön morgonrock som jag kan mysa ner mig i när jag kommer hem. Förstår inte varför jag inte gjort det tidigare har velat haft en morgonrock i flera år nu. Eller jo jag vet lite varför för när jag väl har en så vet jag att jag kommer bli lat och aldrig klä på mig i onödan utan bara slänga på mig min morgon rock och tofflor och strosa runt i de.

Nu tror jag att jag ska ta och bada lite :) Ajö

Debaser slussen

Kvällen igår var AWESOME.. Vi kom iväg runt halv 5 stannade i uppsala på ett frisco mål såklart på Max.. Med Hot carlic fries till. Det måste ju vara det godaste som finns.. Men iallafall letade på det lilla stället vi skulle till "Debaser slussen". Vi lyckades. Gick in och tog plats längst fram vid scen. Fick dock vänta i 1½ timme på att det skulle börja. Det var förband och sådär. Ett bra förband dessutom. Iallafall Lissie var AWESOME som jag nämnde. Ingenting har vi dokumenterat för av nån anledning lämna vi kameran i garderoben.. När det var slut stannade vi kvar en liten stund på en öl sen gick vi till bilen. Åkte hemmåt stannade på max igen och köpte en varsin hot garlic fries igen :P Kom hem runt 2.

Nu ska jag snart i väg på syntest så jag får övningsköra. Sen vet jag inte är sugen på att prova åka fiddy i snön :D



Detta är det enda jag har från igår. Galet, ångrar mig nu i efterhand...

Lissie

Gud vad det är jobbigt att gå upp klockan 5 på morgonen. Känns som att gå upp mitt i natten. Men imorse var det lite bättre i allafall för snön lyste upp och gud så fint det är ute nu :) Kino och jag är överlycklig.. Vi har lyckats halkat oss ner till jobbet. Det tog dubbelt så lång tid än vad det brukar ta att gå. Först fick vi pulsa och sen där det var plogat var det sviiin halt. Men vi tog oss fram. Väl framme fick jag skotta på gården i en halvtimme. Men så är snö livet och jag älskar det :D

Ikväll åker jag och Erik till Stockholm och kollar på Lissie


SNÖÖÖÖÖÖ

Nu är vintern här.


Blödit näsblod

Nu ska ni få höra. Imorse när jag vakna blödde jag näsblod??? Jag har blött näsblod en gång tidigare i mitt liv och då fick jag en smäll på näsan. Kanske fick det av Erik inatt också men jag tror inte det för jag har inge ont. Konstigt iallafall. Hoppas jag inte blir en sån där som blöder näsblod varannan dag. Jaja i allafall så har jag varit och jobbat och på vägen hem i stormen köpte jag en kebab tallrik som jag nyss har smaskat i mig. Nu ska jag sova en stund tror jag tills Erik kommer hem. Jag är sugen på godis.. Och inte nog med det nu börja det precis snöa. Tjohoo :)

Slö, slapp och likgiltig

Hallå där. Igår vakna jag och slet upp Erik ur sängen som vanligt ringde Malin så åkte vi till Trödje och åkte cross/fiddy.. Och jag gjorde stora framsteg :P Sen åkte vi hem och slappa bara..

Idag har jag jobbat och nu ska jag sätta mig framför tvn och glo och äta Marabous vinter vit choklad som jag köpte igår. Det är nån ny, vit choklad med vanilj smak. God om man gillar vit choklad. Smakar lika som den man bakar på.. Också ska jag äta chips och dip som jag köpte igår. Och chili cheese taco chips. Får se om det blir nån middag för mig sen :P

Badhus och Bowling men det blev cider

Var ut till Järbo och åkte lite fiddy med Malin och Erik. Sen tänkte vi att vi skulle gå på badhuset och sen bowla. Men badhuset stängde 17.00 och alla bowling banor var upptagen. Så nu har jag bjudit över Malin på några äckliga alkoläsk från Tyskland Får se hur kvällen slutar :)

Just ja. Det där med att vara nykter känns inte nödvändig för det är rätt så enkelt att sluta röka endå. Eller ja, vi får väl se hur det går men jag tror jag kan stå emot. Är man envis så är man :D

Jaja nu ska jag och Kino gå och möta Malin..

Godmorgon

Alla är bakis utom jag. Så jag ska ut på promenad nu med Kino sen ska jag försöka dra upp Erik för jag vill ut och åka. 

Här om dagen rensade jag ur garderoben. 5 kassar åkte bort. Så igår kväll beställde jag hem lite nytt från hm :)
Räknade mina jeans.. 20 st behöll jag. Så jag har inte beställt några nya jeans :P







...

Förstår inte vad det är för fel på Sverige....


Snopp

Sitter på jobbet och äter "snoppar"..

Har varit och köpt så jag kan göra en tonfisk macka också har jag köpt en annanas som jag ska skära upp och smaska på också har jag en massa fika, jag förstår att ni är avundsjuka.

Vad händer ikväll?

Sliter

Jag har inte suttit still eller tagit det lugnt sen 08.30 imorse fram tills nu 22.30 och nu tycker Erik att jag ska gå och diska. Vad tänker han med? Nu ska jag gå och sova sen ska jag upp och jobba och sen kan jag diska... Godnatt!!

Just det, jag är fortfarande ingen rökare och kommer aldrig mer nånsin bli.

Icke rökare fortfarande

Jag är fortfarande icke rökare.

Handledarkursen var lång och tråkigt och nödvändig. Kanske? Ja om man vill ha ett körkort.. Nu väntar jag på synintygs blanketterna ska komma så jag kan fixa det. Sen ska jag bara ligga i så kommer nog det här gå ganska fort :) Kan jag hoppas iallafall...

I morgon efter jobbet tror jag att jag ska ta tag i det där med badhuskortet och gå och simma lite, om jag så får simma själv..

Nu ska jag ta en dusch och sen kolla på Desperata hemmafruarna. Inte New york fruar, hollywood fruar, skåne frunar eller nåt annat skit. bara Desperata. Och paradise hotel är skit så sluta kolla på det... Och kungarna av tylösand med..

Halloween helg

I Fredags kom Gabby och Joel som sagt. Vi gick hem till Greger med några öl. Sen gick vi ner på stan mötte på en fyllnisse och gick till Eightball..

Lördag klockan 10 kom Sarah och Niklas hem till oss. Då var det bara kliva upp ur sängen och börja lasta in crossarna. Så åkte vi till Järbo och åkte där. Jag lärde Sarah hur man gjorde, tillslut så gick det :)
Sen blev det bråttom och jag och Erik åkte till kyrkan på Isabellas dop. Det var så fint :) Efter det åkte vi till Åshammar på dopfika. Sen hem och sov en stund vakna slängde på mig skelett dräkten och åkte hem till Dannis. Sen gick vi på Lobby och nånstanns under kvällen blev det kanske lite för mycket..

Men Söndag vakna jag iallafall och studsa upp ur sängen. Drog upp Erik och ringde Malin så åkte vi till Monroes och käka taco buffe. Hämtade Crossarna åkte till Årsunda och åkte där. Viktor kom också. Sen åkte vi hem till Sandviken. JOel kom och vi åkte till Monroes och åt taco buffe igen. Haha. Sen var jag helt slut och låg bara på soffan resten av kvällen tillsammans med Erik :)

Nu sitter jag på jobbet. Senare idag ska jag på handledarkurs. Och än så länge så har jag inte rökt en enda cigg sen igår kväll. :P Min nya livsstil kommer bli bara bra bra bra.

RSS 2.0