My wish

Jag tror gud hörde mina önskingar. Gab fick sluta tidigare från jobbet idag så hon och Joel kommer till Sandviken ikväll :) Ska åka till Valbo snart och köpa maskerad dräkt och en dop present till lilla Bellan :)

Hemma mys

Har hemma mys med mig själv nu innan helvetet bryter lös. Badar och sånt. Dock har jag ont i magen av allt godis jag har ätit. Nu ska jag fortsätta myset med en film och lite mera godis :)




Jag saknar den här människan lite. Är hon inte jätte fin :)

Nu är det dags att bli vuxen

Nu är det dags att börja ta tag i saker.

Slutar klockan 5 då kommer Erik och hämtar mig ska åka och skriva in mig på körskolan. Köpa nåt bra paket och så. Det är väl på tiden.

På Måndag ska jag sluta röka, också på tiden efter 8 år. Usch!!!!! Ska även vara nykter i ca en månad. Annars blir det lätt att man röker.

Köpa ett badhuskort och börja simma. Så kanske man bli bra i ryggen.

Och börja på kung fu när dom nu öppnar här i Sandviken..


Vi får se hur mycket av det här jag gör, allt förhoppningsvis. Blir iallafall körskolan nu när Erik kommer så nu lär jag städa och göra iordning för stängning, ADjö!!



hej

Sitter på jobbet och längtar tillbaks hem till soffan. Som vi nu sovit på 3 dagar i rad. Endast för vi inte orkar bädda sängen. Alltså sätta på nya lakan. Men det är rätt mysigt, mysigt men varmt. 

och vad har hänt. jo jag och erik hade våran "4 års dag" i Söndags <3 Jag har hittat världens bästa och godaste recept på en kladdkaka. igår höll jag på bli påkörd av en buss och när vi åkte hem från funäsdalen stog det en älg mitt på vägen. jag har sånna där små nära döden upplevelser med små små ögonblick som räddar mig :)

Taggar

Jobbat, varit på systemet, ska duscha och äta nu och bara ladda inför Ninas hemkomst, utan bebis dessutom. Så ikväll ska vi supa henne under bordet ;)

Har installerat Windows 7 nu. Har upptäckt att allting står på engelska och att paint är skit konstigt och jag fattar ingenting av det. Men annars är det bra :) Mycket bättren vista.

Durna

Efter alla konstiga tvångstankar min katt har haft är det här den konstigaste. Hon jamar för att vattnet är slut så häller jag upp då duger inte det utan hon går till badkaret och ska ha vatten där. Så har hon gjort i flera dagar nu.


Min kära cykel :(

Somna ca halv 2 inatt och gick upp 5 idag. Var så trött i ögonen så när jag borsta tänderna så sved det i ögonen av "ångan" från tandkrämen. Tur jag går kort dag idag.

Också är jag lite sådär arg. Har haft min cykel i ca 3 år och alltid bara haft enkelt lås sånt som sitter på cykeln. Å i Fredags sa jag att jag bör nog köpa något riktigt lås innan den blir stulen. Men nu är det försent för den blev stulen under helgen. Men jag ska hålla ögonen öppna, vi bor ju i en liten stad så den kan nog dyka upp igen med nån dum människa ovanpå.


Sitter på jobbet har ingenting att göra

Smhi skriver att det ska vara massa sol hela helgen i Funäsdalen i allafall men dom brukar ju kunna ha fel.. Men då blir det nog inte regn åtminstonde. Det blir neråt 3 minusgrader på natten, men säkert kallare uppe på fjället. I värsta fall sitter vi väl uppe hela natten vid en brasa, det kan ju bli mysigt de å. Å hoppas det blir stjänklart på natten, annars blir det kålmörkt :P I eftermiddag åker vi iallafall tänkte åka runt 1 så det blir väl vid 3 tiden :P Ska bli skönt att känna att man lever så kan resten av Sverige vara hemma och supa sönder sin lever.

Vi drar till fjällen

Ska försöka packa ihop lite saker nu för vi åker imorgon eftermiddag till Funäsdalen. Sover i bilen över natten sen ger vi oss ut på fjället tidigt på Lördag morgon. Överlever vi så slår vi upp tältet på nån mysig plats och om vi inte har frysit ihjäl under natten så fortsätter vi med målet att komma tillbaka till bilen och åka hem.. Har dock inte bestämt oss vilken tur vi ska gå än. Gör nog det imorgon eller på Lördag efter lite snack och en karta från turistbyrån. Håller tummarna hårt nu för fint väder. Varmt kommer det ju inte vara men kan ju hoppas att det blir sol i allafall och inte regnar. Packar ner regnstället för säkerhetsskull. Någon som vet någonting nödvändigt man bör ha med sig när man fjällvandrar??



Jag och Erik ute på roadtrip sommar 09 i Norrland

 
Fjäll i Norge



Fjäll i Funäsdalen - Erik och 2 renar

Vanen

I Lördags åkte vi till Bollnäs i vanen. Jag Malin Erik Greger Viktor och Asp. Åkte hemifrån runt 13.00 tror jag. Sen var det fest i bilen till klockan 01.00. Efter Bollnäs åkte vi ju såklart och åt på max sen åkte vi till Enviken för vi skulle kolla på nånting där men det enda vi gjorde var att stanna på en mack sen börja vi åka mot Sandviken. I Sandviken plocka vi upp mer folk och åkte runt med festen bara :P

Jag och Erik är så duktig, vi har varit och storhandlat mat för hela veckan. Annars handlar vi bara för dagen.. Men nu så ska vi bli ekonomiska :) Ska snart göra köttfärsås och spaghetti..

Också har jag handlat en ryggsäck och en kikare i dag för i helgen har jag Erik och Kino tänkt åkt till Funäsdalen och fjällvandra.. Vi kommer sova kallt i tältet men Kino får bli vår värmdedyna.

Go förmidda

Ja godmorgon eller godförmiddag..

I Torsdags klev jag upp klockan 5 och gick till jobbet, slutade 3 så åkte jag och Erik ut och åkte cross nån timme. Käka en verona pizza och somna typ 23. Vakna 11 och gick till jobbet, sluta 5. Gick hem och somna ovanpå Erik i 2 timmar i soffan. Gick hem till Anton på festligheter sedan vidare hem till Greger. Eller greggah. Haha... Viktor har varit här och väckt oss nu och vi ska snart åka till Bollnäs på Cross sm i våran nya coola van. Nu är jag hungrig. Kanske stannar på ett Frisco mål på vägen dit, har för mig det finns max i Bollnäs????? Jaja nu in i duschen hej


RSS 2.0