Grillning

Erik räddade mig från spindeln. Sen kröp vi ner i soffan och kollade på "Taken" den var bra :) Nu är han i Ludvika och byter sin bil mot en båt :) Och jag ska snart ner på hunddagis och grilla, sen blir det kanske utgång får se :P Det blir väl proppat på Lobby ikväll och frågan är ju om det är bra eller dåligt?

Granntanterna har samlats och har fullt upp med att fånga en katt som tydligen är hemlös. Dom springer här utanför med mat och ropar "Nutte". Aja nu ska jag byta om och packa ner några öl och ta mig till dagis :) Ajdö!

Spindel igen

Nej, jag klarade det inte. Jag mår liksom illa när jag försöker ta i den med sopen, går inte. Den får vara tills Erik kommer hem <3

 Här är den äckliga spindeln
SPINDELN!

Spindel

Blev inge Steeltown, Erik är borta och lagar en bil och jag somnade på soffan :P
Och nu är det en jätte äcklig stor spindel i köket, jag vet inte vad jag ska ta mig till, varför måste sånt här hända mig när inte Erik är hemma? :( Men nu lär jag väl gå och brottas med den där spindeln, den kommer ingenstanns så det är lite synd om den också. Godnatt

Steel

Efter att jag och Jonna varit och käkat igår så gick vi hem till mig duscha och gjorde oss snygga sen gick vi till Steeltown å drack öl. Vidare till Kharma där vi blev kvar tills det stängde.

Nu sitter jag och väntar på att Erik ska komma hem, han är och köper nybakt bröd till maten :) Mums. Sen blir det nog Steeltown igen, det är ju youtube kväll där. :D Nu ska jag äta god mat med min älskling <3 Hejdå!


Sibirisk katt

  • I Måndags var jag och utmana min allergi mot Sibiriska katter och det gick jätte bra, ingenting kände jag :) Så nu är det planer på  att skaffa katt efter sommarn kanske, dom kostar ju så mycket så det blir till att spara.
  • Igår hände inte så mycket var med hundarna som vanligt sen åkte jag och Erik in till Gävle en sväng efter det åkte vi Weines nya båt. Fast det var inte skönt det vart ju så sent så jag frös också var jag super pinknödig :P
  • Och idag har jag varit in till Valbo med erik, köpte ett par shorts och ett par jeans som är lite kort vad dom nu heter, pirat byxor :D Ska gå och käka med Jonna snart, jag är jätte hungrig.

Sista april

Sista april igår hemma hos mig och Erik, grillfest. Alla åt bambam av en slump? Åkte ner på Lobby sen och fula med Isabelle på dansgolvet :D Åkte hem och sov, vaknde idag och det första jag ser när jag kliver upp är en bilbanamatta i hallen? Funderar hur den kan ha kommit hit mitt i natten. Var såklart Asp som hade tagit med den men jag tvinga han att ta den med sig när han gick, jag ville ju inte ha den precis? :D

Idag mitt i städninen kom Suzanne och Carolina förbi, följde med dom till Hedåsen och grilla, det var mysigt. Nu är jag hemma hos mamma Erik kommer och hämtar mig snart, är sugen på att spela kubb och dricka 1 eller 2 öl :)
Nog för nu. Adjö!

RSS 2.0