Cornflakeskakor. Mmm

Tredje påskbordet blev avklarat idag. Ann, Eva och Laila. Jag skulle vilja kalla dom: Mamma, Eva och bamsefamor. Jag önskar det fanns fler påskbord som väntade. Helgen för övrigt har iallafall bestått av Lill puben Legend och Svärdhaj. En gubbe ville så gärna bjuda mig på en drink tills Joel blev förbannad på han och skrek att jag ville fan inte ha någon drink, men vem stoppa det? Inte han iallafall, Joel blev förbannad åter igen. Jag mena, hur törstig kan jag se ut? Ikväll har vi haft en mamma och barn kväll. Det har mest pratats om lammkött medans vi lyssnar på feel neil young. Durna sov med mig innan jag drog och hon tappar så mycket hår nu. Så om ni undrar varför jag var spräng röd i ögonen och inte bar någon mascara ikväll så var det kattens fel som trängde sig på för 1½ år sen.. Mitt inlägg hänger inte alls ihop men mamma har bjudit på öl ikväll. Nu ska jag käka mera cornflakeskaka och utväckla finnar i ansiktet medans jag raster Kino. Godnatt


Glad påsk

I Fredags var vi som sagt på Nationalteatern. Det var roligt och bra men alldeles för långt tillbaka i tiden för att prata om. I Veckan har det hunnit med att grilla två gånger och jag ser ut som en tomat i ansiktet..

Idag är första dagen på påsken och vi har 3 inplanerade påskbord. Fredag, Lördag och Söndag. Skärtorsdagen har det hänt följande: Jobbar, tagit med en snäll hund hem som sedan blev galen så nu är både matte och hund hallt. Jag tror min muskel är hel paj. Kinos vet jag inte han kan inte prata.

Snart kommer Joel. Han ska dela och bo här hos oss under påsk. :)

Glad påsk!!!!!


3 älgar

Vi åkte och grillade men inte i Högbo vi åkte till svartviksstugan istället. På vägen dit fick vi syn på dom här tre :D


Kino tog årets första dopp, han tyckte inte att det var skönt men han hade hittat en pinne som flöt omkring. På bilderna badar han bara tassarna.


Master blaster

Det värsta som finns är att vänta, när jag tror att det ska gå fort. Vi väntar iallafall på Erik, han gör ju nånting bra iofs byter däck och sätter på nya fälgarna på bilen. Men iallafall ska vi åka och grilla i högbo. Jag, Erik,Asp och Malin och det börjar bli för sent snart tycker jag. Det är ju inte sommar värme på kvällen precis. Men han lär väl dyka upp snart..

I Lördags var jag på Lobby, efter 3 veckor av ingen utgång eller alkohol eller knäppa grejer med Malin så hade jag mycket roligheter att släppa fram som legat och samlats. Jag stal även en cykel som några killar hade stuligt från någon annan som hade stuligt den. Eller jag stal den inte, dom gav mig den efter min lögn och i tron på att det var min cykel. Jag cyklade ca 50 meter på den och parkerade utanför lobby.

På Fredag kommer Joel och då ska vi på NATIONAL TEATERN, fatta vad grymt, och sista april kommer Nina, FATTA VAD GRYMT!

Flytt?

Tänkte bara uppdatera er om att jag precis fick mail om att jag/vi fått en lägenhet på kalvdans. Inget besämt ännu men i morgon ska vi gå och titta på den tror jag :) 100 meter längre in i vallhov :P Men på nåt vis har jag så svårt att ge upp den lägenheten vi har, jag vet inte varför, men jag älskar den och jag gillar inte förändring. Men förändring måste ske..

Det börjar lukta sommar



och igår var den en mygga här inne hos oss.

Vår nytt

Idag fick jag hem mina saker jag beställt till Kino, en skrinda och en klövjeväska. Skrindan ska bli ljus grön sen har Suzanne fått i uppgift att måla lite på den så den ser somrig och fin ut och den finaste skrindan av alla ska det bli. 

Här är snyggaste ståtligheten i egen hög person.
Lejonbols yellow submarine Kino!


Vårvårvår

NUNUNUNU vill jag ha riktig vår när det är sådär super skönt i solen. Slänga ihop golv till verandan, ställa fram möblerna och köpa sköna dynor och filtar, en kall smirnorr med frysta melon bitar i och en grill med majskolvar på och världens bästa sällskap. KOM OCH GÖR MIN VÅR!

RSS 2.0