Vi ser det snöar.

Jaha, snöskotting i onödan, träningsvärk i onödan. Nu snöar det igen..

Oh boy! Vilket vackert väder.

Skottat, skurat och möblerat verandan idag. Ikväll blir det Lobby för hela slanten. Tjohej...

Valpkurs

Varit på valpkurs idag, mest prat första dagen med små träningspass, godis i handen utan att ta, kontakt övning, lek övningar, samma där utan att ta leksaken, stå stilla tills jag uppmanar till lek igen. Gick alldeles utmärkt :) Nu blir det träna, träna, träna tills nästa vecka med nya uppgifter :)



Tandborste!

Idag har jag jobbat, sen tog jag bussen hem till mamma, fick mat där <3 Det är guld! Sen tog jag bussen hem till Sarah, drack en öl och snacka om allt och inget. Nu kom jag nyss hem med taxin :)

Denna natt tänker jag strunta i att borsta tänderna. Det är så tråkigt och jag är trött och vill inte förstöra det. Och jag förtjänar att slippa, en gång!!

Pannkaka

Det är Torsdag så nu ska jag äta pannkaka med mig själv. Sen blir det tv en stund sen ska jag sova, är så trött, varit vaken sen 05.00..

God kväll

Ensam vecka

  • I Lördags var vi på Rally igen (Jag, Erik, Anneli, Asp, Viktor, Jimmy, John och Kino), i Jäderfors, tog med oss korv och ved så blev ganska mysigt :) Sen åkte vi på Moas 11års kalas en sväng, sen gick vi på Bio, sedan hem till Viktor och drack öl, vidare hem till mig, sedan ner på stan, sedan till Asps syster och sen ner på steeltown sen gick jag hem till Alex sen vänta jag på taxi i 1 och en halv timme, ute och inne på sibylla. Sedan sov jag!
  • Söndag skulle vi ha åkt till Luleå och hämta Suzanne och hennes grejer. Men icke, det var nå fel på data systemet dom vi skulle hyra släpvagn ifrån så vi kunde inte hyra nån, så vi får skjuta på det.
  • Ja nu ännu en hård arbetsvecka framför mig :P Imorgon börjar jag 06.00, det är inte min starka sida sen jobbar jag fram tills jag ska med Kino till vetrinären och vaccinera han 14.15 sen ska jag träffa Nina :) Får se vad vi hittar på. Kanske äter lite mat och godis som jag har handlat i stora lager idag, Erik har åkt till Stockholm och jobbat kommer hem på Lördag så jag laddade kylskåpet så jag skulle klara mig tills han kom hem med bilen igen. Jag gillar inte att gå till affärn och bära allting hem. Mjölk är faktiskt tungt!!! Nu ska jag väl lägga mig snart, Ensam.. . och fler nätter fram över, när Erik väl kommer hem ska han åka till Finland några dagar. Jag är inte van vid det här med att vara ensam, men jag överlever nog :) Kan nog bli skönt också när det bara är jag som stökar ner ;P Godnatt

RSS 2.0