onsdagtorsdagfredagidag

Onsdag: Öl i parken medans solen var uppe med flickorna + Erik :P Sen gick vi till Kharma. Vid stängning gick vi hem men på vägen hem så skulle vi hämta Eriks väska på  ett tak och hans cykel i buskarna :D haha!

Torsdag: Klev upp och åkte iväg till Gävle med Alex Erik och John + bonso och skulle bada. Men dit vi skulle åka där fick man inte ha hund så Erik och John stannade kvar där och jag Alex och Bonso åkte till Furuviks brygga. Sen kom Joel och Gabby.
Stannade i Valbo och köpte öl + ett par skor till mig :) Åkte hem till oss och grilla drack öl och sen kom Julia också. Jag Gabby och Julia drog ner till parken typ vid 3? av någon konstig anledning sen blev vi kvar, gick till resecentrum satt i solen och väntade på att bussen till Storvik skulle komma 05:30. Vi tog bussen hem till Julia åt en knäckemacka och sen sov vi.

Fredag: Vakna halv 10, väckte Gabby sen Julia, alla lika trötta hade väl sovit 2,5 timmar. Men vi klev upp köpte, pizza och sen gick vi till badet. Sola, bada, åt jordgubbar och lyssna på musik :) och alla blev jätte bruna och röda :P Sen gick vi hem till Julia igen åt köttfärsås och spaghetti :) tog 21:30 bussen hem. Myste med älskling och sen somna vi :)

Nu är det Lördag och jag blir lite förvirrad av hur mycket klockan är för min mobil säger 13:36 och min dator säger 15:36. jag hoppas hon är 13:36 men jag tror mer på datorn som säger 15:36. Isåfall så sov jag bort hela dagen idag :( Adjö!

fredaglördagsöndagmåndagtisdagonsdagidag

Fredag: Jobba på Kharma! Jag kan säga att det var max 15 personer där under hela kvällen, dom två första gästerna kom väl vid 12 halv 1. Studentfesten var ju på Lobby så det var ju inte sådär jätte kul för mig och sitta och glo i en tom lokal hela kvällen :P

Lördag:
Satt jag Love Erik och Asp här och drack öl, jag och Asp drog vidare till Steeltown sen till Elvis där vi väntade på en pizza som aldrig kom. Så det blev ingen pizza. Mötte upp Suzanne följde med oss hem till mig igen. Åt några mackor drack en öl snacka skit till 05.30, sen blev det sängen. Suzanne sov på en madrass i sovrummet bredivd mig och Erik, Love och Asp delade på soffan :)

Söndag:
Bestämde oss för att dricka mera öl, så mot kvällningen öppna vi första ölen sen blev vi kvar här hela kvällen, finns ju inte så mycket att göra på en Söndag precis :P Alla tog sina sovplatser igen kommer inte ihåg vilken tid men antar att det blev rätt sent :P

Måndag:
var vi bakis  och var bara hemma.

Tisdag: handla jag lite saker på trivsamt där jag hade present kort som jag fått från hunddagis :) var barnvakt till Moa så vi åkte in till Valbo en sväng, blev ett par shorts bara. Sen åt vi pizza, åkte hem och sov.

Onsdag: klev jag upp tidigt skulle till tandläkaren, tog lite avtryck från tänderna för att om 2 veckor ska tandställningen bort :D:D:D:D  sen åkte jag till hunddagis och hälsade på mina hundar som tydligt tydligt saknar mig, blev lite smått överfallen där när jag kom :P haha. åke hem och tvätta städa och sånt. Sen kom Asp Love Nina Isabelle och Alexandra, lite senare Christer också. Drack öl och sånt som man göra :P Åkte ner på Kharma. Sen av nån anledning så tog det jätte lång tid att komma hem, hon var säkert halv 4 - 4  innan vi var hemma. Plockade blommor påvägen för vi skulle ge dom till Malin, skulle dit och efterfesta :P:P Men när vi kom hem  så deckade Erik på sängen men jag Love och Asp gick över till Malin, åt kyckling spett med strips, spelade "jag har aldrig" haha :D Sen gick vi hem till oss, jag Love och Asp. Love och Asp tog soffan igen och jag gosade ner mig bredvid Erik <3




Idag: klev upp och började städa. Sen kom Eriks farmor på besök, när hon gått somnade jag och Erik på soffan i nån timme :) och nu sitter jag här och väntar på Midsommar då vi ska hem till John och Alex tror jag :) Nu ska jag spela DXball och äta vanligkex :) Godnatt!

RSS 2.0