Rally SM

Shulululu. Jobba em idag sen kom Eri och hämta mig. Så åkte Vi, Viktor och Asp och kolla på Rally SM. Gud så kallt det blev om tårna efter en stund tyckte alla utom Erik med farsans gamla kängor och Kino såklart, han sov i en snödriva och var ändå jätte varm. Jaja sen åkte vi och käka på Max sen hämta vi Anneli, åkte hem till kära Sandviken igen och gick hem till Krickelin, drack en öl och kolla på tv sen skulle alla ner på krogen så jag och Kino gick hem.

Imorgon blir det rally SM igen om jag orkar, skulle börja rätt tidigt tror jag, sen fyller Moa år och Asp, så först ska vi kalsa för Moa. Sen blir det bio "småstads liv" får se om det blir öla på kvällen.

Nu ska jag sova snart, godnatt!

Arvid och Kino

Igår kom Joel Gabby och Arvid. Arvid och Kino lekte som galningar, vattenkrig och allt möjligt köket var helt plötsligt ett badhus. Allt detta av en helt vanlig vattenskål? Arvids slem, blod och en massa vatten, det var Kino full av. Såg ut som en trasdocka, så då blev det hopp i badkaret. Idag har vi jobbat hela dagen. Sen var vi på Arken och handla nytt koppel. Passa på att vägen han, 9 Kilo nu :)

Nu ska jag bada och lyssna på Melissa Horn och bara försvinna för en stund.


Kino under lek, det där vara bara början



Kino som nu blivit en ovårdad schäfervalp i badkaret



Min nybadade Eurasier Kino :)


MAX hamburgare

Var på Nattas 20-års middag igår, var trevligt. Trodde vi skulle gå ut men icke sa nicke. Så jag åkte hem vid 11. Satt här med Carlsberg ;P Kino sov hos pappa.

Klev upp och tog bussen hem till far och hämta Kino och prata lite med han sen tog vi bussen hem. Har ägnat hela dagen åt att vänta på att Erik skulle komma hem så vi kunde åka till Max. Klockan 19 kom han ungefär. Gissa om jag var hungrig och gud så gott det var :) Kom hem för en stund sen, har tränat lite kontakt övningar med Kino, gick faktiskt bättre nu än förr. Så nu kan jag känna att det finns lite hopp iallafall :P Ska väl se en film eller nåt nu sen blir det sängen och en ny arbetsvecka :) Godkväll!!!!


?

när man kommer till en fas.

<3

"tack tack tack min ängel från himlen. dig ska jag alltid älska mest av allt och alla på jorden"

Melodifestivalen

Hallå där! Jag och Sarah gick på genrepet igår, har nog inte sett så många människor samlade på en och samma plats i Sandviken förut :P Men det var roligt. Sen tog vi taxi ner på stan till "festivaltältet" där sjöng idolkalle och jag och Sarah rockade loss :D Tappade bort legg och mobil, men det blev återfunnet båda två :)
Juste också fick jag hem mina paket från junkyard och boardstore, 3 par skor 1 par byxor 1 klänning och 1 klänningtröja typ, nånting :P

Nu har jag Ayla hemma också tänkte åka ner på stan och kolla lite i kylan :)

I publiken           Baren i Arenan    Vip backstage:P



Alla djuren har lagt sig till ro i varsitt hörn!






Ättika usch.

Allting luktar ättika. Har smetat in alla sladdar med det, nu sticks det i min näsa och mina händer kliar. Men jag har sett resultat iallafall, kino backar direkt från dom och ruskar på huvet :P Nu kan jag känna mig trygg när Erik ska vara med han ikväll och jag ska på Timos 50års fest. Nu lär jag duscha ordentligt så inte jag luktar ättika ikväll :)

Durna smet ut i dag, hon bara slank. Hon får inte gå ut på en vecka efter operation. Men hon kom in igen efter 10 minuter och allting ser bra ut som tur är :)

Ne nu ska jag städa, diska och duchsa. Adjö!

Godnatt

Durna har kastrerats idag, allt gick bra men nu är hon trött stackarn <3
Tog med Kino till dagis idag för första gången, det gick jätte bra. Fast när Wilma som var först fram och nosa på han så skrek han haha men bara några minuter senare var han uppe på benen och lekte med Alice. Han börjar bli tuff min kille :) Nu är jag jätte trött Godnatt!!


Första promenaden!

Hallå. Var precis ut med Kino, hans första promenad, gick runt huset, först med koppel sen fick han vara lös :) Så nu slocknar han nog om en stund :P Och han har lärt sig sitt, vacker tass och stanna med en godis framför och att det faktiskt är trevligare att pinka och bajsa ute. Han är helt enkelt underbar :) Mitt blåbär.


Blåbär

Nu har jag fått hem mitt lilla blåbär:) Han stog precis och skällde på sig själv i spegeln :P och han är redan jätte duktig att kissa ute? jag förstår inte, måste ligga i hans natur :) När Erik kommer hem blir det jobb 2 timmar sen banken sen måste jag köpa lite borstar och grejer åt lurvbollen :D



RSS 2.0