BILDBOMB

Jag vet att jag är skit dålig på att skriva men iallafall så har Gabby fyllt år i Lördags så vi firade henne Fredag och Lördag. Och i Söndags så var jag och erik ute på lång promenad med Kino, 3 timmar i dyng skog :) Är dålig på att skriva som sagt så här kommer bilder istället ;P

Fredag


Här har vi precis sjungit för Gabby så dykter kameramannen upp på Kharma



Lördag


Jag


Anna


Gaab


Julia


Och Gia ville inte vara med


Söndag



Klockan är 5 nu SANNA

Jaaaaaaaa jag är vaken. Varför får jag inte sova när klockan slår 5? I morse väkte Kino mig klockan 5, jag insåg att det var dags att gå upp och åka till jobbet. Så vi gick till jobbet och jobba.. När jag kom hem klockan 3 somna jag direkt. Sen ringer, piper, larmar och allt vad en telefon kan göra klockan 5. Jaha alla vill ju ha med mig överallt så jag måste väl gå upp. Nu har jag duschat och borstat tänderna, dragit på mig nya korvbyxorna glider väl mot Suzanne med Eskimåerna senare ikväll sen ska vi tömma baren på Kharma tydligen....

Veckan som varit har sett ut ungefär såhär:






Kinosled


2+0=20

Ska ut och glänsa i min nya jacka med dom bästa.. SKÅL



Grattis

GRATTIS TILL MIG 20-ÅRINGEN..

OCH GRATTIS TILL NINA SOM BLEV 21-ÅRINGEN IGÅR




Trivsamt

Handlat från Trivsamt idag, fast blommorna är från konsum :P


My days

Sitter här och hostar nästan tills jag spyr.... Hatar dryg hosta. Jaja WHATEVER.. Var hos Suzanne i Lördags och drack nån öl å så. Gabby följde med hem och sov. Vaknar Söndag och känner att nu måste vi göra nånting så drog upp Erik och Gabby ur sängen/soffan och tog bussen ner på stan så gick vi och käka på Legend för första gången och det smaka ju bra :) Sen gick Erik och jag och Gabby gick hem till Suzanne och hämta Gabbys telefon, sen gick vi hem till pappa och hämta Kino och sen gick vi till Lindparken och myste och åt konsum picknick  sen gick vi hem och la oss på soffan tills hon tog tåget hem till Stockholm :( Även att Gabby släpade på offroad väskan hela tiden när vi gick ;) Jaja iallafall på kvällen så kom John och Alex förbi så kollade vi på FARSAN haha ja den var ju lite rolig :) Igår jobba jag sen kände jag att jag inte orka gå hem så tog Kino och gick en sväng på stan så ringde jag Suzanne mötte henne i stadsparken och satt där i typ 2 timmar tills det blev jätte kallt så vi gick hem. Å idag har jag bara jobbat och imorgon ska jag jobba och på Torsdag fyller jag 20 GLÖM FAN INTE DET

Här kommer några bilder från dessa dagar


Fredag hos Suzanne






Lördag väntar/åker på bussen till Suzanne





Picknick i Lindparken Söndag


Ett till dig ett till mig


Igår på väg hem - Kung Kino





Och denna knäppte jag faktiskt 05.45 i morse när vi gick till jobbet




Skål



Såhär ser det ut just nu drar hem till Suzanne, få se hur det slutar

En liten berättelse om lata pojkvänner

Kliver innanför dörren med ett leende på läpparna när jag får syn på att Erik har städat :) Sånt gör min dag..

Men om det var han det vet jag ju iofs inte. För, för några veckor sen när jag kom hem från jobbet så hade han städat sa han och att han tyckte att jag skulle diska (vi brukar diska varannan gång) för han hade städat jäätte länge sa han och jag: Nej det är iallafall din tur jag har ju jobbat hela dagen... Slutade med att han diskade iallafall. Men jaja några dagar senare så var Eriks pappa här så sa han till mig: Ja jag var här och städa för några dagar sen. Jaha sa jag, Erik sa att det var han och tyckte att jag skulle diska bara för att han hade städat hela dagen. Eriks pappa: Jaha tog han åt sig hela äran.. Lata jävla ********

Ja iallafall så har jag duschat av mig arbetsdagen nu och sitter med svidande tee trea olja i ansiktet. Men man blir ju ren iallafall, väldigt ren.. Ska snart åkte och lämna av Kino hos pappa och vidare hem till Suzanne för att dränka förkylningen/febern i öl.. Så, ha en trevlig kväll :)




Sanna lagar mat

Potatis och purjolök soppa med lax


Soppan

Först måste man skala och skära 9 potatisar
och hacka 1 gul lök och skära upp en purjolök


Sen ska man fräsa löken och potatisen


Sen ska allting koka tillsammans med 1 liter vatten.
Lägg i 2 tärningar höns buljong och lite salt och peppar.
(Jag hade ingen stor kastrull så dela upp det i två)


Koka tills det kokat sönder och ha sedan i 1 dl grädde.
Man kan mosa allting om man vill (eller köra i mixern)

Laxen

Skär laxen i lite mindre bitar



Sedan måste du skinnflå den stackarn


Stek laxen några minuter i stekpannan, salta och peppra.


Och tada potatis och purjolök soppa med lax



topshop

Jag har glömt att säga det men vi har köpt en ny dator och Erik hade en fästing på magen igår, säger då de... Jag hatar dom jävla djuren.. Eller insekterna, eller vad det nu är. Äckel kryp..

Nya frissan



Fynd från helgen

Second hand affär beyond retro 129 kr Stockholm


Salt 100kr Stockholm


Salt 150kr Stockholm


Accessorize 250kr Stockholm


Indiska 29kr Stockholm


Indiska 59kr Stockholm


Indiska 150kr Gävle


Indiska 100kr Gävle


Dollar store 40kr Sandviken :D


Och idag har jag inhandlat protein och kolhydrat pulver och vitaminer. Nu så, ska mina kanske 1 kilo som jag gick upp under semestern stanna kvar. 2 kilo till skulle inte vara dumt, men sen är jag nöjd :)

Också har jag köpt tee trea olja.. Börjar kännas tunt i plånboken nu efter cross, dator och alla små saker jag köpt.. Men jag överlever :)

Helgen

I Fredags åkte jag Erik och Gabby till Joel och Gabbys lägenhet i Hässelby. Drack några öl och åkte in till Stockholm staden... Gick in på nån krog beställde en orgasm (en drink) ja, den var god iallafall.. Spela lite på maskinerna och vann 500 spänn, bjöd gänget på en varsin öl. Drog oss mot tunnelbanan köpte en subway macka och åkte hem och sov..

Vakna pigg som tusan klockan 9. Grabbarna åkte iväg och åkte båt, jag och Gabby åkte in till stan och shoppa. Hitta flera nya favorit affärer. Som en second hand affär som var helt underbar. Alla kläder var i typ same stil eller från 70-talet.. Jaja sen kom killarna och hämta upp oss så åkte vi på en båt utställning tror jag?? Jag stanna kvar i bilden och sov... För nu hade bakfyllan kommit och fortsatt så långt in på kvällen. Åkte hem till Joel och Gabby en stund sen åkte jag och Erik hem till Sandviken runt 22. Hem och sova bara..

Söndag klev vi upp 9 och drog iväg på hundutställningen i Högbo. Jag glömde Kinos vaccinationsintyg så var bara hem igen och hämta det i. Iallafall vi ställde inte ut Kino men vi var där och kolla på Eurasierna.. Träffade Kinos syster och Kinos uppfödare, det var kul :) Har konstaterat att Kino är VÄLDIGT liten för att vara en Eurasier.. Lite missnöjd är man men han är värdefull ändå.. Jaja sen åkte vi in till Gävle och kolla på torg invigningen, var lite konsert och sådär. Handla lite på indiska och åkte hem och köpte Verona pizza och hyra en film (Bröllopsfotografen) den var bra.. Myste lite sen gick vi och la oss.

Och idag har jag bara jobbat, diskat och nu ska vi laga mat.. Rödspätta, potaismos och hollandaysås.


BILDER


Kan bara berätta att Erik har hittat kamera sladden. Den låg på vårat databord. Eller där man drar ut tangenterna, kan inte fatta att jag har kollat överallt utom där. Det har ju stått orört här i vardagsrummet eftersom stora datorn är trasig.. Jaja nu blir det bild maraton från sommaren.


Bild


Ett konstigt kryp jag och Love hitta påväg hem från affären



Bara en.. Cool bild på mig




Häng efter krogen


Jag, Gabby. Malin


Suzanne


Bakismys hos mig


Joel och Gabby



Jag



Viktor



Erik



Fiddy


Såhär ser den ut, otroligt att den ser stor ut på mig.


Brumm


Kino och Durna


Här har jag kammat ur Kino :P



Mys



Kino har tuggat på en geting, kolla vänstra snusläppen..



Den skyldige

aaaaa


Hästen

För en timme sen ungefär så kom det en häst och gick här utanför dagis en man satt på i arbetskläder och trädgårdshandskar, ingen hjälm å inga ridkläder för över huvud taget. Såg skit skumt ut med en häst inne i stan kom och gick förbi ungefär som att dom hade varit till affärn en sväng med hästen. Skulle ju vara as coolt om det var så, att man tog hästen lite överallt :P

Iallafall så har jag jobbat hela dagen, nu stänger jag snart och gör helg, ska åka iväg med Erik och Gabby till Stockholm så fort jag stängt igen här. Tror jag stannar och äter på max på vägen :) Mmmmmmmmmmmmmmm!!!

RSS 2.0