Getingstick

Vakna ca halv 10 känner att jag fortfarande är full, går igenom gårdagen i huvet går upp å gör dricker ett glas oboy väcker erik han skäller på mig att jag lämnat mackorna framme fast det var han igår.. sitter och myser med Kino lite tills han upptäcker en liten insekt som han tycker verkar intressant sen piper han och börjar spotta och ruska med nosen så kommer det ut en geting, ja bakfull/full som man är kan man ju inte låta bli att skratta. springer runt och gnider nosen mot allting och nu sitter han och tycker synd om sig själv med en stor snus läpp. jaja han är ju trots allt bara 8 månader och han lär väl lära sig den hårda vägen ..

Idag har jag tänkt att åka till MM och fixa en ny kamera sladd, min verkar ju inte dyka upp nånstanns. fast nu ska jag nog sova en stund till.. godnatt? godmorgon..

<3

Har en pojkvän som just nu har gått till kiosken enbart för att handla till mig utan att enns klaga lite och han har gjort mat till mig (eller ja, kokat makaroner och öppnat en tonfiskburk) men iallafall så skulle inte han ha nånting själv. Så, när hände det senast? Haha nu när jag läser det så är det nästan löjligt, det bör väl hända lite då och då. Men ja han är snäll idag:)

2 saker världen skulle vara bättre utan


fästingar och mens

ingen tycker om det


Fiddyyddif

Hej där!!!! Tror att ni saknar mig så ska försöka skriva en rad eller två efter som mina läsare fasktiskt har ökat undra vilka "alla" är.. ;P

I Lördags var vi på folkracefestivalen i Årsunda, träffa på de gamla Årsundaborna, drack en öl eller fem och hade det bra :) Igår blev en misslyckad lyckad dag, skulle köpa en Fiddy åkte till Älvkarleby för att hämta den men när vi ringer och säger att vi är där så bor han som har den i skutskär. Måste ha blandat ihop det på nåt vis. Det lyckade är att fiddyn var i fint skick och jag fick vinterdäck och lite smått å gott till för ett bra pris :) När vi lastat på fiddyn och ska åka iväg så startar inte bilen. Vi knuffa å greja men inget hände, tillslut så klura grabbarna ut det där och bytte en säkring så kom vi hem :) Så ikväll blir det premiär åkning på crossen. Ska sova en stund först.

Inte utan min dotter

Denna filmen satt jag uppe sent i natt och titta på, den är värd att ses tycker jag. Sånna här mäniskor finns det, lite inte på vem som helst. Det är en sann historia.



"Betty Mahmoody bor med sin dotter Mathob och sin iranske man Moody i USA, en sommar åker de på semester till Iran för att hälsa på Moodys familj. Men snart uppdagar sig en hemsk sanning: Moody tänker inte återvända till USA utan starta ett nytt liv i sitt hemland, Betty kan åka hem om hon vill men deras dotter måste stanna, säger han, och han har lagarna på sin sida. Betty vill hem men tänker inte åka utan sin dotter. Som kvinna i Iran har hon inga pengar, vänner eller rättigheter men hon har en järnstark vilja och hon är inte beredd att finna sig i situationen, hon planerar att fly från sin allt våldsammare man och Iran och hon tänker ta sin dotter med sig.


Finns även som bok

I am not a robot

NU ÄR DET GJORT!! JAG HAR PLOCKAT ISÄR BYRÅN. IMORGON SKA DEN TILL TIPPEN. DEN STÅR UTE PÅ BAKISDAN OCH RUTTNAR. DIIIIIIIIIE

fan, jag glömde ta kort på den



Parkrock

Är det inte helt otroligt perfekt bra väder för en parkrock? Ska åka ner vid 17 grilla och dricka öl lyssna på band och ha det bra i solen. Isabelle ringde och "förvana" mig att hon skulle komma med Gabby ikväll. Har ringt och väckt en död Suzanne efter gårdagen. Så snygga till sig nu och köpa kött och grill sen börjar festen. Ha en jävligt bra dag för det ska jag. HEJDÅ!!!!!!

Skogens guld

Har varit och plockat kantareller med Jonna, vi leta i kanske 1 timme utan att hitta en ändaste, sen bytta vi sida av vägen och där må du tro, där krylla det av dom, dock var dom flesta små men en del stora fanns det också. Ska tillbaks om en vecka eller två när dom små blivit stor. Vårat secret place nu ;)

Nu till det dåliga med att gå i skogen FÄSTINGAR gud vad jag hatar dom, har hittat  över 20 stycken på Kino nu som krypit omkring och fler finns det väl säkert. Var nästan så man spydde när jag fick plocka och plocka. Själv har jag ruskat av alla kläder kollat igenom kroppen och tagit en dusch. Nej nu blir det fästinghalsband för hans del, även fast jag inte gillar dom kemikaliska grejerna, men det måste ju vara bättre än alla sjukdomar man kan få av fästingarna, nu har jag fått nog, detta var droppen...

Nu ska jag iallafall rensa kantareller och göra kantarellstuvningsvarmamackor sen blir det sängen, godnatt!


Work

ÅÅ i morse vakna jag 04.56 och somna om klockan ringde 05.00 och det var sådär otroligt skönt att sova, snosa 10 minuter 2 gånger sen fick jag skynda mig, men det var det värt :) Nu har jag gjort en massa sånt där otroligt tråkigt kontorsjobb som min sega gärna knappt klarar idag men måste man så måste man. Jag har ingen lunch med mig och inga pengar?? Får hålla mig till 14 då jag slutar. Också måste jag gå till banken, få ta med hela gänget snart och göra det. Köpa frimärken och skicka iväg räkningar.

Vad är detta för väder?

Resultat

Måste tala om att det blev ett mycket LYCKAT resultat av pizzabullarna, nästan sådär så man blir lite stolt över sig själv. Har klämt i mig en redan och fler blir det, det får bli min middag idag.. Nu ska jag duscha Kino för det gjorde jag inte sist jag sa det och evt dammsuga det tar ju en halv timme att bara få Kino blöt så vi får se om jag hinner. Upp och jobba i morgon. Tjao

Pizzabulle

Nu ska jag ge mig på att försöka göra pizzabullar, går efter ett enkelt barnrecept så det ska nog gå bra :)

Ingredienser

10 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 tsk salt
125 gram mjukt smör
4 dl mjölk
Fyllning
1,5 dl ketchup
2 dl riven ost
2 dl skinka, strimlad
oregano

Tillagning

20 bullar

1. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål.
2. Klicka i smöret och finfördela det i mjölet. Tillsätt sist mjölken och
arbeta snabbt ihop en deg.
3. Kavla ut degen på mjölat bakbord och bred på ketchupen. Fördela
skinkan och osten jämnt över degen. Avsluta med lite oregano.
4. Rulla ihop och skär i 20 bitar.
5. Ställ i pappersformar och grädda mitt i ugnen i 200 grader 20 minuter.






The circle of life är en KUNG låt..

Gabrielle

Seeg dag, men den blir seg och jag blir seg när jag bara sitter inne, tur att jag har hund så jag måste gå ut fast jag inte vill, fast jag vill på samma gång. Ja det är konstigt hur det fungerar där uppe i bollen.. Jag har absolut ingenting att säga vet inte varför jag skriver änns en gång. Äh nu ska jag gå och pussas och kramas hejdå

Ingen rubrik här idag

Efter många om och men så tog jag mig hem till Viktor igår. Lyckades roffa åt mig en gratis fylla. Den smakar ju alltid bäst. Tog taxi ner på ner på Steel och vidare på Kharma och tro det eller ej men alla 8 lyckades hålla ihop. Det är inte ofta det händer. Åt lite gratis mat, som också smakar godast. Nu vill jag göra någonting innan jag blir galen.

Design

Jaaaaaa tacka inte mig för att det är så fint runt i kring det ni läser. Tacka Suzanne Fagerlund för den nya fina designen :)

Eurasier

Idag, ja idag, det ska du få höra vad som hände på medskogsjönsparkeringen, vi såg Kinos tvilling. Nej men nästan, en Eurasier som såg precis ut som Kino. Vad är oddsen? För den som sett rasstandarden på Eurasier vet att den är ganska så bred. Dom kan se ut lite hur som helst med andra ord. Iallafall så blev jag nästan lite hysterisk och sprang fram och prata med denna människa och hans vackra hund med min vackra i handen. Inte nog med det så blev han 10 månader idag, och Kino blir 8 månader IDAG. Och inte nog med det, på vägen hem då såg vi en människa som var ute med TVÅ Eurasier. Och vad är oddsen på det? Ända sen jag fick hem Kino har jag sett en ändaste Eurasier och nu har jag haft honom i ett halv år och idag ser jag tre? Ja det är roligt med en udda ras iallafall :) Vem blir hysterisk av en schäfer liksom?




janejjanejjanejjanejjanejjanej

Sitter på jobbet, stänger om 78 minuter. Då ska jag hem och göra ost pommes och duscha Kino, håller på förbereder mig inför ryggskott och en massa bråk :P Imorgon kommer Erik hem, jaaaaaa eller.. neeeeej????? Det är ganska skönt att vara själv, då blir det inte så stökigt. Men jag säger jaaaaa :)

Ingenting att berätta

Jaa vad ska man säga. I natt har jag drömt, vaknat och drömt. Vaknar besviken...
Klev upp klockan 5 och har gått till dagis, sitter här med 1 hund eller ja 2 med Kino som nyss har spytt ner ett helt rum, det är ju en fördel att tugga maten, men försök tala om det för han..

Jag kan avslöja att jag har inte spelat ut NFS som jag sa och nu har det gått lång övertid. Men det är ju bra för då har jag att fördriva tiden med om jag har tråkigt.

:(

Ååååååååå Erik å grabbarna har åkt till Gotland inatt, eller dom är påväg dit. Dom bestämde det 22.30 idag och åkte iväg 24.00. Jag hade också mer än gärna följt med men nu är semestern slut och imorgon börjar jag jobba eller idag, klockan 09 får se hur mycket jag hinner sova. Godnatt!!!!!!!!!

RSS 2.0