Gott nytt år

Tror jag aldrig sett fram emot nyår så mycket som idag. Vet inte vad det är men jag är taggad som sjutton. Fira med bästa Malin och bästa Erik. Vi har laddat upp men öl, cider och en maassa olika drinkar :P Jag har precis städat klart och upptäckte att det här hemmet kanske inte ser så dumt ut endå. Med nya diskamaskinen kommer det alltid att se mycket fräshare ut här.

Ska möta upp Malin snart och lämna av Kino hos pappa sen blir det blanda drinkar, ta en dusch, sätta på sig en snygg outfit och bara glänsa hela kvällen. Dock kommer ju Malin vara mycket snyggare i hennes klänning, jag köpte en klänning jag med men tror jag skippar den, jag + klänning funkar bara inte..


fisheye, Durna

God jul & gott nytt år

Har helt glömt, eller snarare struntat i att säga god jul så nu gör jag det God Jul!! Passar även på att säga Gott nytt år så jag inte glömmer/struntar i det. Nyår kommer såklart firas med bästa Malin.

Igår var vi på isracing, de va kul och lite kallt åt tårna men lite uppvärmande brottning i snön löste det hela.

Sitter på jobbet nu och kom precis på min extremt äckliga dröm inatt. Berättar inte men kan säga att den handla om blod, sövning, slang upp i vaginan, livmoder och ett konstigt sjukhus. Jag vet, sjukt. Jag och mina drömmar.

Iallafall klockan 9 kommer Malin och jobbar med mig så slipper jag vara ensam :)

Haha

Hahahhaha jag är bara för rolig..

Fullspäckat schema

Dagen igår löd såhär: Jobbade från 6 fram till 11 då kom Malin och hämta mig och vi åkt med Kino till vetrinären, allt gick bra klämde in lite vaccin där också på samma gång. Åkte sen till American och käka taco bufè, åkte och hämta mina vantar på jobbet, åkte till malin och hämta blekmedel, åkte och köpte bil bälte och nytt koppel till Kino, åkte och stor handla, åkte och hämta teoriböckerna, åkte och lämna Eriks bil på hans jobb, gick därifrån igenom skogen i minst en meter snö. Kom hem, blekte håret på Malin, lagade till lite mat, diska och greja, åkte iväg och hyrde en film (som var skit dåligt) "knigh and day" kolla aldrig på den. Sen var jag helt slut och gick och la mig.

Idag jobb igen Erik kom och hämta mig 5. Åkte in till Valbo och handla sista julklapparna tog flera timmar, kom hem tog ännu längre tid att slå in alla julklappar. Men Herregud vad trött man blir av att gå i valbo när det är så mycket folk. Mycke stressat folk!!!

Imorgon firar vi jul hos mamma. Ja hon som tror att man kan flytta på julafton!! Känns absolut inte som att det är "julafton" inte när jag vet att jag ska kliva upp klockan 5 för att gå till jobbet och kanske för att det inte är julafton imorgon.. Men för mig är det de.. Eller försöker få det att kännas så iallafall..
 
Nu ropar sängen på mig och jag längtar efter den..


Jag vet inte vad det är för fel på oss





BLOMMAN



VARNING!!!!!!! för känsliga tittare/läsare
Jag har EN till bild att visa, den är ganska vågad, men.. Men här kommer den
Skratta eller dö













sanna är bäst ingen protest

Stackars lilla Kino

Stackars liten pluttinutti snutti Kino har haft av hela klon så hela pulpan sticker fram och jätte ont har han och går med svansen nere hela tiden. Veterinär tid klockan 11 imorgon bitti. Pust, lagom såhär till Jul..

såhär ledsen är han



och såhär ser det ut, under pälsen sticker hela pulpan fram.


Skatteåterbäring är bäst

Jobbat, åkt till Gävle, kollat på asps tjej, skulle äta en macka på subway tyvärr var det stängt, åkte tillbaks till Sandviken köpte 3 kexchoklad till oss, stanna på mcdonalds köpte en stor cola med 3 sugrör, jag och Malin tvinga Carro och sladda, åkte runt och sladda, ut med Kino, nu lite zuma sen kramas eller nåt.


Ändrade planer

Ändrade planer, väntar med kung fu'n till nästa vecka. Ska käka falusar och stuvisar nu sen ska jag gå och köpa choklad för jag kom på det var sjukt längesen jag åt choklad nu så då blev jag sugen och sen ska jag kolla på sista Desperate housewives avsnittet för säsongen och gråta en skvätt...

Tänk vad mycket onödig skit man berättar. Som att nån bryr sig om hur längesen det var jag åt choklad????????
Jag bryr mig.

Kung fu Sanna

Sova nu så jag slipper känna mig döende. Tänkte bara berätta att sen när jag sovit klart ska vi in till Gävle och kolla in kung fu'n och kanske prova lite??

En awesome kväll n.2

Har liksom glömt det här med blogg litegrann. Just nu vill jag bara dö men det ska jag inte göra, ska berätta om Awesome kväll Lördag kortfattat. Redbull vodka, Heartbreak = en massa desperata killar, köttisar och stuvisar, R i ett skåp, avslutas med gos i sängen med Malin och en lite irriterad Erik. Trots stalker killar så lyckades jag få detta till en rolig kväll.

En awsome kväll x2

Igår var en bra kväll, bra men lite underlig. Underligt kan vara bra. Var med världens bästa Malin som delade säng med mig inatt medans Erik var nån annanstanns i dimman utan skor.

Lagade till lite mat, köttisar och stuvisar. Tror du de var nå gott då klockan 5 på morgon? :) Varje tugga löd så här "Mmmmm"

Ikväll äre "En Awesome kväll" hos Sarah, bjuder med Malin som min +1.

Bingo lotto sucks

Idag har jag, Sanna Fagerlund spelat bingo lotto med Erik, Love och Monia. Ingen av oss vann. Ska nog aldrig mer spela bingo lotto. Det var allt jag hade att säga. Spela aldrig bingo lotto.

En gång till fast nu för katternas skull

Min katt är totalt jävla galen. Hon är så understimulerad för sen snön kom så vägrar hon sätta en tass utanför dörren.

Det jag skulle berätta var att jag läste i tidningen att katthemmen är överfulla sen kylan kom och många hemlösa/vilsna katter har frysit ihjäl. Så ser du en förvirrad katt ute, ta in den.

Bloggar direkt igen för Sarahs skull

Jaaaaa jag vet, jag är världens bästa syster och kommer alltid att vara.

Idag vakna jag klockan halv 11. Då har jag faktiskt sovit en halvtimme längre än vad jag brukar göra när jag är bakis. Vaknar alltid klockan 10. Erik är och Jobbar, Joela och Gabby åkte till tandläkarn i morse typ 8 eller 9. Gabby måste fortfarande ha varit full när hon åkte dit. Stackarn, lider med henne som drar ut tänder. Fördel med att vara full då kanske.

Nu ska du (Sarah) få höra om gubben i kiosken.
En tyst gubbe. Jag har handlat på den här kiosken i 1½ år och han viskar fortfarande bara, 35 kr eller tack. Sen säger han inget mer. Idag när jag gick dit för att handla läsk så prata han i telefonen och han prata och prata istället för att ta betalt. Började bli lite irriterad då han tillslut lägger på och förklarar utan att viska att han prata med hans mamma som bor i Tyskland. Förlåten var han av mig nu. Betalar, tackar och går. Sen kommer han utspringades och förklarar att han har tagit 10 kronor för mycket betalt och att jag ska ha tillbaks det. Det tyckte jag var snällt istället för att strunta i det, jag hade inte tagit emot något kvitto eller nånting så jag hade aldrg kommit på det. Men ja han är tyst och snäll våran gubbe. Har öppet när jag vill handla. Förutom en gång, klockan var bara 19 (dom ska stänga 20) och jag skulle handla. Så var det stängt. Gick hem och muttra över det för Erik att dom borde väl fan sätta upp en skylt om att dom stänger tidigare. Men förlåten igen för dom hade faktiskt blivit rånad, då får man stänga tidigare. Iallafall varsågod Sarah nu har du nånting att läsa och nu känner du gubben i kiosken lite bättre.


Bloggar för Sarahs skull

Är man världens bästa syster eller vad.

Romglögg igår. Dock inte så många pepparkakor. Men en jävla massa folk fick vi ihop, jag och Malin. Här var det liv i stugan kan ja säga. Fram till 00.00 ungefär? Så drog vi ner på eightball. Hälften av oss iallafall. Träffa på en mycket underlig gubbe, han bjöd på öl iallafall. Jaja var där till det stängde så åkte vi på efterfest hos Monia och som att inte jag hade fått nog så tvinga dom mig att vara med i ett öl spel och jag hade ju inga öl utan dom hällde upp ett glas med whiskey till mig. Men jag höll mig uppe på benen och borta från toa ringen iallafall. Dags att åka hem efter en massa snygga dans moves drog med mig Joela och Gabby. Gjorde iordning en varsin Ikea pizza åt oss men när dom var klar då hade dom somnat. Så jag åt två resten får gå i soporna. Gah, vilket slöseri. Sen börja jag städa allting alla burkar och torka av borden och greja. Fattar inte, klockan var 5 på morgon? Men Jag tänkte att om jag städar nu då blir Erik glad imorgon när han går upp och ska jobba. Jag vet, jag är världens bästa flickvän också.

Malin sprang iväg igår helt plötsligt. Har fortfarande inte fått tag på henne.

Vi efterlyser den här personen, har du sett henne, ring oss på 08-702 00 90

svar

Anonym om :):
har din mens tagit slut eller? :D



Jag vet att det är du Corinne, och ja det har den ;)

Julmys

Jobba, städa, diska, laga mat, diska, städa, julpynta.
Imorgon blir det glögg (stark) och pepparkakor med blonda Malin i mitt fina julhem.




Också måste ni ha överseende med att det är ju alltid mycket snyggare i verkligheten än vad det är på kort. Och jag vet, den där gardin grejen hänger längre ner på ena sidan..

Kanske man ska kosta på sig en systemkamera nån gång?

:)

Idag äre gött humör :D

RSS 2.0