Hängselbyxor

Titta vilka söta hängselbyxor jag köpte här om dagen. Är den inte fantastiskt att jag hitta ett par som passa min lilla pygmè kropp. Nu längtar jag till våren bara för dom :)

Lördag kväll

Bakar scones och myser med Erik ikväll :) <3


10 saker jag ska göra det här året

Jaha nehe hon tyckte bara jag skulle skriva 10 saker jag ska göra det här året..

1. Åka till fjällen

2. Köpa en skoter

3. Få ordning fiddyn

4. Ta körkort

5. Ta skoter kort

6. Bli mekar proffs

7. Bli fadder till ihopsydda flickor

8. Träna agility med Kino

9. Lägga ner mer tid på Kino. Få honom sluta spåra.

10. Sprida kärlek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ska börja nu med att ge kärlek till min kärlek :) hejdå


Gnällkärringar

Det är flera som tycker jag är för dålig på att skriva i min blogg. Gabby gnäller just nu, hon ska skita sen ska hon göra en lista åt mig som jag ska svara på.

Kan berätta om min dag och mer där till.
Jag jobba, tänker inte gå in på detaljer där för skulle jag göra det skulle jag lära skriva samma sak varje dag i princip. Malin kom iallafall dit vid halv 4 och gjorde mig sällskap. Vi gick hem och hämta bilen och Erik. Skulle åka till momentum och handla lite grejer till fiddyn så jag kan få ut den på snön nån gång skulle va aaap kul och typ åka efter leden. Iallafall så hann det stänga innan vi kom fram så vi åkte till city gross. jag köpte nå små battri drivna lampor jag tänkte sätta i köket. typ som fake spotlights över diskbänken. dom går på batteri, får se hur starkt dom lyser. tänkte sätta dom under våran äckliga hylla med sånna där fack i som vi aldrig använder för dom ser ut att ha suttit där sen 1700- talet, kanske man ska ta bort dom???

Iallafall tog en sväng in på biltema för att leta efter en grej till bilen som inte fanns. Så vi åkte polis motorcykel istället.. Sen åkte vi hem i opeln som jag måste åla mig in genom bakluckan för att kunna öppna. Har lyckats förstöra hantaget på passagerar dörren och på förar dörren funkar inte låset som det ska. Så bakluckan it is. Ska ta och fixa det där nån dag med inte så jävla kul att hålla på när det är så kallt ute...

Jaja nu orkar jag inge mer så tar resten snabbt. Släppte av Malin, åke hem slängde ihop mat, gick till Ica sen satt jag mig här.


Bättre tider

Solen lyser in genom fönstret och det är städat här. Jag har lyckats, JAG HAR LYCKATS. HAN har städat! Nu inväntar jag Malin. Ska koka ihop lite lunch åt oss sen glider vi iväg i opeln nånstanns skulle jag tro. Men var??

På 5an äter dom just nu grisfötter med tånaglar, ett halvt grishuvud med hår kvar på och en sås som innehåller hjärta och lunga. Nu läser jag från tv undertexten "det här är rövhålet" medans dom geggar runt i nån soppa. Det är Gordon Ramsay som står för maten. Kanske ska man äta det till lunch? Fast man kan väl inte äta ett rövhål? Det är ju ett hål.. fast som i ost reklamen säger "smaken sitter i hålen"

Ha en bra dag :D


Going crazy

På ett dåligt vis. Har precis fått höra att Gabby och Joel antagligen inte kan följa med till fjällen. Det var typ det största +et med fjällen resan och mer deprimerad blir man när det ser ut som skit här för att jag har en sambo som inte förstår hur man städar, han tycker det är roligare att göra roligare saker, fattar inte, har inte hans mamma lärt honom att man får göra roliga saker EFTER det tråkiga. Gör det tråkiga kan du ha roligt sen eller lämna allt åt din flickvän så hon vill riva av sig håret.

Inte enns kung fu fighting fungerar just nu för att få mig på bättre humör.


Grattis Gabrielle Corinne Fasth

GRATTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIS GABBY FICK KÖRKORTET IDAG jag var lika nervös som hon när hon var på uppkörningen, vet inte riktigt varför men jag var pirrig sen klev hon innanför min dörr med största leende som smittade av sig på min mun..

Lite senare åkte vi iväg till Gävle med en väligt nervös gab. "ÄR DET GRÖNT NU SANNA? får jag köra nu?" hjärnsläpp av all nervositet men efter ett tag så körde hon normalt som en vanlig människa. Vi åkte driven på Max och jag vet inte men hon verka lika nervös där "Smält ost sås, ost sås eller alltså sås eller?"

När jag kom hem somna jag på soffan klockan halv 5 vakna halv 9. Inte okej. Erik har varit hem nångång och lämnat cola och chokladbollar. Dom stirrar på mig. Ska försöka ta mig i kragen och gå ut med min hund nu, Malin hänger med!

Just det idag har vi bokat stuga också i Funäsdalen. Vecka 8 drar vi. Nu är frågan skoterkort eller icke skoterkort?


Nintendo wii

Love och Monia kom förbi tidigare Erik hade dragit till garage och fixa lite med min bil. Så jag gick hem till Love och spela lite wii med han. Super mario, Donkey kong och rockband på trummor men trummor var inge roligt så jag gick över till gitarr som jag är proffs på. Super mario och donkey kong är därimot jäkligt kul.

Nu ska jag mysa ner mig ensam i min soffa framför filmen click som börjar nu på 3an med lite glass, banan, chokladsås och maränger sen blir det sängen upp 5 imorgon. Tjoho!


Dröm: Stulen bil

Inatt drömde jag att Erik stal en bil, en vit ganska ny volvo. Någon hade sett oss så det stod i tidningen "Såg när dom stal bilen, dom kallade varandra för Erik och Sanna" och jag tänkte NEJ nu fattar ju alla att det var vi eller vi och vi det var Erik jag råkade bara vara med och protesterade allt jag hade, vi fick polisen efter oss och jag klev ur bilen och sa att han fick lösa det där själv för jag tänker fan inte ta på mig någonting för att du snott en bil. Sen gick jag hemåt genom stadsparken och använde två spadar som styltor, vet inte va jag fick dom ifrån..

Dröm: Nära döden upplevelse

Igår natt drömde jag att Erik höll på med ett bygge på Malins syrras hus. Dom hade byggt en trapp utanför huset som var 100 m hög. Dom hade inte skruvat fast trappen i väggen utan den satt bara fast i marken Erik tyckte att jag skulle följa med honom upp, jag var väldigt tveksam till det men gav det ett försök efter ca 50 m börja den svaja såklart och mina ben blev knäsvag men jag fortsatt till typ 80 m sen fixa jag inge mer när illamående börja komma så tänkte gå ner igen Erik tyckte jag var mesig och börja gunga på hela trappan ännu mer poff så gick en våning sönder och vi hacka ner oss ett steg sen så ringde Malin så jag vakna tack och lov. Jag var knäsvag när jag vakna och det satt i i ca 1 timme. Jag hatar höjder.

Funäsfjäll

Idag när jag vakna klockan 10 hade jag fått ny energi så skönt. Tog en dusch slängde fram lite frukost till mig och Erik sen åkte jag och Kino till Gabby och Uno i Järbo. Vi tog en promenad med vovvarna sen hem och kolla efter stugor i Funäsdalen blir nog att vi åker dit vecka 8 eller 9. Mitt i sportlovs veckan :/ Men man måste anpassa sig lite om alla ska kunna åka. Det blir jag Joel, Erik, Gabby och Stefan det är spikat iallafall. Kanske Suzanne ska följa med och jag försöker tjata med mig Malin men det går väl sådär.. Också har jag inte bestämt mig än om jag ska ta med mig Kino.. Svårt att hitta en stuga där man får ta med hund också.. Ja vi får se. Jag längtar ihjäl mig iallafall, vill åka NU!

 




I nöd och lust

Tar min svettiga finne och mitt flottiga hår och går till kiosken och köper mjölk för ska göra mat åt Malin och mig snart fast energiläget står på -20 just nu. Men en vän är i nöd och jag ska rädda henne <3

Hejdå julen!!

Å ja, jag har lyckats med mattorna. Det tog längre tid än väntat och nu har jag gett mig in på att ta bort julen. Har fått bort allt men frågan är bara vart fan jag ska lägga allting nu??? Vi har slut på plats här hemma. Å va trött jag bli på det här. Vill helst bara lämna allt nu och hoppas att det försvinner av sig själv så jag kan lägga mig på soffan eller göra nånting kul. Det här är inte kul!!!!!!!!!!!

Monstermaskin

Alltså SHIT vilken avancerad maskin. Massa olika spakar man ska dra i och fylla upp vatten och tömma vatten, värma upp vatten. Sen lär jag gå dit och slå av den själv och starta om den för sköljning flera gånger om. Det tog säkert 20 minuter innan jag var säker på att jag gjorde rätt och fick igång den. Jag är fortfarande inte säker på att jag gjort rätt men maskinen började tvätta iallafall och jag är nästan 100 på att vattnet blev värmt. Det är ju bra, idag har jag lärt mig nånting nytt eller ja vi får väl se resultatet. Ska gå dit om 25 min och slå av den och sen skölja. Önskar jag hade någon med mig, jag vart jäkligt nervös av den där stora klunsen.

Matttvätt

Tror jag ska ta ett ryck och gå och tvätta mattor och tabort julmattor och julpynt och lägga ut ny tvättade fina. För det är ju faktsikt så att vi har fått en matt-tvättmaskin i tvättstugan nu, eller så har den alltid vart där bara det att dom har satt upp en skylt till det rummet nu. Ja vem vet? Den är där och jag ska använda den. Undra hur det kommer gå, den ser konstig ut. Önska mig lycka till!

Använder man vanligt tvättmedel?

Tips: Kung fu fighting gör det åt dig

Vaknar med kung fu fighting och helt plötsligt är tänderna borstade, kläderna på och gårdagens ansikte bort tvättat och nu ska jag bege mig ut i snöstormen.

Lyckades med pannkakor för första gången

Och som vanligt vill jag ligga hemma och sova. Ska göra det om 5 timmar. Då ligger jag i sängen, fatta vad underbart. Sen ska jag kliva upp och göra nånting jag vill göra. Vet inte vad det är för klockan är 7 på morgon då vet man inte vad man vill.

Brukar ni vara ute och gå runt halv 6 på morgon? Troligen inte, men prova göra det för då är folk vänliga och hejar så glatt när man möts om man möts, inte alltid man möter på någon.

Jag är sjukt sugen på mina pannkakor som jag gjorde igår. Har några kvar till lunch hemma i kylskåpet. Alltså, jag lyckades göra pannkakor utan att någon brände fast eller gick sönder. Det måste vara våran nya fantastiska stekpanna. Inget smör behövde jag ha heller i den så dom blir flottig och äcklig.

Dröm: Mästare i bilhoppning

Drömmen inatt var så rörig så går inte att skriva ner men kan säga att jag hoppade med en bil, närmare bestämt en röd peugeot 205 i ett hopp i en skidbacke. as grym var jag
bilen ser ju inte alls ut som en peugeot 205 men det är enda sättet jag kan rita bilar på så det får duga..

Skoter

Tjohoooooo vakna halv 5 av Eriks snarkande i morse sen klev ja upp 5 och gick till jobbet. Varit ute och promenerat i halkan men aboslut jätte fint väder så det var skönt endå. Åkte lastbil med Erik hem han hade lunch så vi käka lite mat sen tog han med sig Kino och åkte iväg och jobba igen :(

I Söndags hade vi premiär åkning på nya skotern. Krångla lite sen fastna vi men sen gick allt bra :P Skulle så gärna vilja ja en egen skoter en mindre och MYCKET lättare men det får bli till nästa vinter, då ska jag nog ta skoterkort också..

Nu ska jag nog slappa framför tvn en stund sen plocka och städa lite. Diskmaskinen är igång <3 alltså jag älskar min diskmaskin. Sen blir det nog storhandla lite mat, börjar bli tomt här.. Malin har åkt bort så det är lite tomt här hemma men hon kommer hem idag eller imorgon :P Känns lite konstigt att vara hemma utan Kino, ingen som är i vägen hela tiden liksom, men han gillar att åka lastbil och Erik vill ha sällskap så jag får stå ut :)

Nu powernap, laddar in för att dammsuga. YES!!!!

As halt, kul att sladda runt lite på isen :)

Gävle

Var till Gävle igår jag och mina barn/sambos/flick och pojkvän/vän hem till Asps tjej. Vi var väl lagom sega. Några smirnoff och öl senare bestämde sig alla för att gå till bilagan, vi smög iväg till våran bil för att åka med den, en stopp på max och ett stopp på mcdonalds senare bestämde vi oss för att vi orkar fan inte gå på bilagan så vi åkte hem igen. Erik gick och la sig jag och Malin satt och munscha fram till halv 4..

Dröm: Pippi långstrump och äggkartonger

Kommer ihåg lite av nattens dröm.

Nina gjorde margarita i en äggkartong.
Var på ica och handla hon i kassan var as seg och var utklädd till pippi långstrump Erik skällde ut henne och det visade sig vara Jonna.

Tror jag drömde just det om Jonna för jag såg en bild på henne igår från min gamla bilddagbok då hon är utklädd till pippi långstrump och för jag vet att hon jobbar på Ica ibland...
+



Drömmar....

Tror jag ska börja skriva ner varje dröm här i bloggen, vad tycker ni om det. Det skulle nog kunna bli intressant. Ni får ju välja att läsa, jag tänker läsa och se vad som försigår i mitt huvud när jag sover.. Får se hur länge jag orkar hålla på med dröm bloggen.. Nattens dröm har jag ju redan skrivit ner får se imorgon om jag har någonting att bjuda på.. Eller ska sova nu så får se om det kommer någonting efter det..

Dröm: Körkort, bombhotning och hälften hund

Inatt drömde jag att jag hade uppkörning så klarade jag det, så hade jag körkort helt plötsligt. Tog bilen till Högbo där jag kom på att jag hade ju inte gjort uppskrivningen så jag hade ju inte fått nåt körkort. I samma stund åker polisen förbi i en polisbuss då var det någon som hade bombhotat någonstanns i högbo. Jag började av nån anledning dricka smirnoff fast jag blandade i extra sprit så nu kunde jag ju absolut inte köra hem igen. Erik fick köra så åkte vi och köpte chokladbollar.

Igår drömde jag att jag var hälften hund..

Coola brudar? Det finns bara två!!


Team Malin Sanna Kino Nolly

Givande träning idag med Kino och Nolly.


Epa traktor

Blev att åka ut en sväng med Mallan. En tripp till storvik och ett gäng epa grabbar tyckte vi var antagligen as coola eftersom dom följde efter oss i typ en halv timme tills vi tillslut lyckades skaka av oss dom. Nu har Erik åkt och jag är ensam och fy sjutton för det. Jag är inte van att vara ensam på natten... Tur jag har Kino och Durna. Världens bästa..

En fredag kväll

Tror jag tänker hålla planerna att bara ligga och sträcka på mig hela kvällen i soffan och äta snask.. Känner inte för att ta mig nånstanns, skulle dock vara mysigt om nån mer var här eller ja, Erik är ju här men han ligger och sover i sängen han ska upp klockan 1 och åka och hämta skotern. Så när han har fått hem den finns det roligt att göra :) Fiddyn står ju in knölad med massa grejer. Går endå inte åka nånstanns. Så jäkla synd bara att det är så dålig is på sjön, precis som förra året. Är ju där det är som bäst. Åka en sväng på skotern eller få ihop Kinos släde så hade man kunnat tagit en tur där men nej. Det är snöns fel, den hade väl kunnat vänta lite så sjön hade frysit på ordentligt. Första gången jag gnäller på snön men endast för det annars är den toppen ;)

Nu ska jag lyssna på kung fu fighting, göra en armhävning eller 20 och plocka undan lite här sen ska jag fortsätta slappa..



Haha glömde nästan. Idag har jag köpt min första alldeles egna bil. Nu fattas det bara körkort så jag får köra den även lagligt ;P

En underbar dag

Idag tror jag det blir en underbar dag. Jag klev upp klockan 5 och är faktiskt pigg fast jag somna runt 12 igår. Inte så konstigt när jag hade klivit upp 13.30 och med det bara varit vaken 10½ timme innan jag sov igen.. Det är så skönt ute ca -1 minus med gigantiska snöflinor som faller ner. Det är väl toppen, fast bara jag och Kino som tycker det och bara jag och Kino som märker det för det är inte mänskligt att vara vaken nu...

Vet inte vad som händer idag jag har ingen lust att dricka iallafall (Ja, jag är svensk) men nånting annat borde det väl finnas att göra. Erik ska åka nånstanns i Norrland och köpa en skoter. Jag brukar alltid följa med och köpa sånna grejer men idag känner jag bara inte för att åka 130 mil. Vill ligga och snutta under täcket i soffan med nånting gott och bara sträcka på mig hela kvällen. Jag älskar att sträcka på mig ibland är det bara för skönt :) Nu skriver jag bara en massa dynga för att jag inte har nånting att göra så hejdå!!!

Fryser

Jobbar. Bör sitta spikad framför teori boken nu under tiden jag inte har nånting att göra.. Men det går bara inte. Min hjärna tar inte in någon information före klockan 11. Så tror jag tar och släpar med mig den där boken hem igen och pluggar där. Jag önskar lite att det var ett måste. Jag måste läsa 3 timmar om dagen. Är för dålig på att ta tag i saker själv även fast jag vill, vill, vill ha det där jävla körkortet men vägen dit är så dryg. Jag hatar verkligen att plugga, speciellt ensam. Så om någon där ute pluggar teori just nu hör av dig till mig!!!!!!!

Nu ska jag ta och göra i ordning en varm kopp oboy, så himla kallt här..

RSS 2.0